En hel annen verden

Annonse for Amazing Thailand

Det har begynt å bli litt surrete i både hode og kropp pga tidsforskjellen. For å si det sånn, jeg merket at jeg kun hadde tatt en kvil på 1.5 t i løpet av 36t….

Det er merkelig å skrive til dere også siden jeg er såpass mange timer foran dere. Blir ikke det samme, hehe. Jeg spiser frokost når dere legger dere, og jeg tar en kveldsdrink når dere spiser lunsj. Jeg la meg 17.00 (lokal tid her) og våknet 03.00. Da var klokken rundt 21 hjemme hos dere ,men fy søren så deilig å sove selv om alt bare ble enda mer kluss ang tid. Jeg fikk facetimet litt med Lavrans og hørte hvordan lille f hadde det <3

Vi har vært på et av de kjente markedene her i Chiang Mai. Det er helt fantastisk her! Det er en annen verden. Kulturen, råvarene, menneskene, maten, lukten, og hvordan alt er gjør inntrykk på meg. Var en eldre dame som satt å solgte krydder som tok tak i kjolen min mens jeg gikk forbi boden hennes. Jeg skjønte ikke helt hva hun sa, men jeg skjønte at hun likte den veldig godt <3

Det var like før jeg kjøpte med meg en litta pose med larver hjem, bare for å ha prøvd, men jeg turte ikke ;) De selger alt her, og markedet er så stort at du kan bruke en hel dag og du har fremdeles ikke kommet deg gjennom hele. Skal du hit, eller ønsker å reise hit, sett av mye tid her på markedet. det er så mye intrykk!

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

 1. For en nydelig kjole! Hvor er den fra?

  1. Anja Johansen

   Tusen takk =) den er kjøpt hos Magmalou på frogner. Merket er ByTimo =)

 2. Wow, for en kjole!:) Vet du hva den heter? Og hvilken størrelse har du?

  1. Anja Johansen

   Hei hei, vet ikke hva den heter, men den er kjøpt hos Magmalou butikken på frogner =) Merke er ByTimo <3 Jeg har S. Klemmer

 3. Så fint det ser ut der, og ikke minst så fin du er på håret <3 Så mye spill i håret med de stripene <3 Kos dere videre på tur!

  1. Anja Johansen

   HEI du =) Jeg smiiiler :D Tusen takk for fin kommentar <3 Klem