Dette har jeg virkelig gledet meg til! – Thailand , Chiang Mai

Annonse/ invitert – Amazing Thailand

16 timer etter..

Første dag i Chaing Mai, og første gang i Thailand. Lavrans har reist mye hit pga svømmingen og skrytt veldig av det, men jeg har aldri opplevd Thailand. Denne turen har jeg gledet meg enormt mye til og jeg reiser med blant annet Marlene som er en god bloggvenninne jeg har reist med tidligere. Elsker den jenta. Chill, laidback, er med på alt, og vi funker godt sammen. Hun har en superkul reiseblogg med masse tips om dere er på jakt etter en amazing reise ;)

Det tok oss over 16 timer å komme hit, men det var sååå verdt det. Jeg er syv timer foran dere og har kun sovet 1.5 t på snart en døgn. Når jeg skriver dette innlegget er klokken 04 hjemme hos dere. Jeg er ikke trøtt i det hele tatt og vil heller ikke sove. Haha! Jeg vil bare oppleve, utforske ny kultur, spise spennende mat, møte mennesker og føle på alt rundt meg!

Vi har fult program med alt mulig! Dette blir en skikkelig kultur eksplosjon og jeg er så takknemlig, glad og ydmyk for at jeg får ta del i det!

Alltid kjedelig å resie fra lille f, men hun syntes det var greit, for da kunne hun sove med Lavrans i sengen vår ;) Hehe. Da er det ingen som bruker din plass da mor, så da kan jeg sove der med far, sa hun før jeg dro <3 <3 Jenta miiiii! 

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

7 kommentarer

 1. Hei, høres hærlig ut. Skjønner ikke at du vil reise så mye uten datteren din, men bra vi er forskjellige.

  1. Anja Johansen

   Hei hei =) Ja vi er forskjelig alle mann <3 dette er et samarbeid/jobb, og om jeg kunne ha tatt med lille hadde det vært hyggelig det, men hun har bhg, sine dager, og har Lavrans som passer like godt på henne som jeg gjør når han er bortreist med jobb. Hun er som regel alltid med ellers når vi har familieturer, og er på farta ;) Klemmer til deg.

 2. Hei, høres hærlig ut. Skjønner ikke st du vil reise då mye uten datteren din, men bra vi et forskjellige.

 3. Så gøy- Thailand er flott!:)
  Nydelig kjole. Kan jeg være så frempå å spørre hvilken størrelse du har, og hvordan passformen er?
  På forhånd takk !:)

  1. Anja Johansen

   Hei hei =) Tusen tusen takk =) Jeghar den i S, men den er bittelitt stor i str. Litt sving i midjen. Omslag, og knyting som gjør at man kan stramme den litt =)

   1. Takk!:) Ville du ideelt sett gått ned en størrelse? :)

   2. Anja Johansen

    Ja, både og =) Kommer ann på hvordan du liker å ha det =)