Det går begge veier

Annonselenker inn til Nelly

Dagen i morgen!

I morgen er den viktigste dagen her! Valentines day er min favoritt dag og jeg har store forventinger. Jeg sendte Lavrans en ønskeliste forrige uke, og håper det står en pose fra enten Louis Vuitton eller Prada på sengen når jeg våkner i morgen. Jeg syntes oppriktig at valentines day er dagen gutta skal virkelig by på seg selv, åpne lommeboken, og vise at man gjør hva som helst for den man elsker. Noe annet blir bare dumt.

KØDDA! Bare så det er klart ;)

Valentines day har blitt et stort press på de fleste tror jeg. De single føler jeg utenfor, gutta føler presset, og jentene forventer kanskje litt for mye? For min del liker jeg heller å kjøre valentine utover hele året. Hvorfor ikke gjøre stas på hverandre, spise ute, kjøpe et kort, en blomst, eller en lite gave alle andre dager også? Jeg har en funny overraskelse til Lavrans i morgen, men kan ikke si mer enn det, fordi han sitter jo å leser bloggen. Plutselig skjønner han hva jeg holder på med vett;) Vi skal i hvert fall ut på en av mine fav restauranter i morgen, og når vi kommer hjem skal vi legge lille F og toppe det hele med noe så kjedelig som en film i senga <3  I mine øyne går valentines days begge veier. Vi jenter må også gi litt ros til gutta <3

Genser/ Her Bukse/ Her

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 kommentarer

 1. Ragnhild

  Hei.
  Hvordan er str i sette du har på deg, tenker spes på lengden på buksen? Er selv 171, lange bein. Har best fra Nelly før men veldig små på str.

  1. Anja Johansen

   Dette settet er ikke nly merke, men buksen er kort i bena :) Men for min del som er ganske lang i bena så gjorde det ikke noe å at den var litt kort. Den ble ikke sånn rar kort om du skjønner. Jeg har str S i begge deler =) Genseren litt oversize og buksen har strikk i livet.

 2. Line Fredriksen

  Eg er sykepleier, så ut i fra overskriften din så trodde eg først at du hadde fått diaré med oppkast .. haha. Foruten om det, så er eg enig i dine refleksjoner rundt 14/2. Aldri feil å feire kjærligheten, men det må gå begge veier <3

  1. Anja Johansen

   Hahahaha, skjønner du fikk den tanken nå når du sier det :p Huff, haha.

 3. He he, nå trodde jeg det hadde rabla for deg! «viktigste dagen» og dyre gaveønsker Bra du kødda!
  Har vært singel siden 2015, etter eget ønske, og dette Valentines greiene er bare tull. Nok en unnskyldning for handelstanden til å tjene penger på hjerter, dilldall og høyst unødvendige gaver. Og det bare noen dager etter morsdag…, For meg har det alltid vært en helt vanlig dag selv om jeg tidligere har vært i forhold. Myyye kjekkere å spre gledene utover året enn å trykke kliss og klass på en bestemt dato.
  Ha en fin kosedag med dine to. Film i senga er aldri feil. ❤️