Dagen før jeg ble mor

Dagen før

Dette er det ene av fem bilder jeg har av meg selv med gravidmage. Da mener jeg skikkelig mage. Har selvfølgelig bilder av meg selv der jeg er gravid, men man ser ikke har jeg er gravid ;) Dette bildet tok jeg dagen før jeg fødte, og hadde akkurat kommet hjem fra en photoshoot med BabyDrøm. Tiden flyr og nå har jeg vært mor i snart fire år, og jeg har hatt min amazing mamma i snart 31 år. Vi lå alle tre i sengen i dag tidlig og gikk igjennom harddisken som er full med gamle minner. Bilder og filmer av lille f, da jeg var gravid, når vi lå på sykehuset, og dagene helt frem til i dag. 

Vi mødre en unike <3

Happy mothers day!

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. Gratulerer med morsdagen Anja.
  Vakker med babybump.

 2. Gratulerer med morsdagen Anja.
  Vakker med babyboom. .

 3. Å få barn er den største gaven Følger også bloggen til pilotfrue og det er rørende å lese gleden etter at hun ble gravid. Anbefales å følge

  1. Anja Johansen

   Hei hei =) Titter innom Julianne av&til :) Klemmer