About that friday

Inneholder annonselenk inn til Nelly

Topp/ Her, matchy bukse/ Her (psst, det er -20% på alt fra nly. Bruk koden nly20 ut helgen)

Friday fun

Om det er fordi jeg blir eldre, er mor, eller er litt ferdig med «fyll», aner jeg ikke, men noe har «skjedd». Haha. Det er som kroppen min har sovnet etter en veldig lang avholds periode. Vin til middag er ikke så aktuelt, øl krøller magen min, men en sjelden gang er en drink ok. Det er ikke det at jeg går inn for å krabbe hjem, men det er noe med at jeg setter pris på et glass rosé, champagne med isbiter og bær, eller en god kaffe baileys til dessert. Kanskje det har noe med at det vinter og mørkt, så kroppen er litt off? Jeg har hatt en trang for å kun tenke på meg og hva jeg føler for etter jul, og derfor var jeg verken på Galla, Costume eller Vixen. Vet dere, det var sykt deilig å bare sitter hjemme med digg mat, cola og tven <3

Kygo konserten på fredagen var noe helt annet. Vi hadde billetter oppe på balkongen og hadde tilgang til mat, drikke, og KAKE!! ;) Vi traff på kjentfolk og det var veldig deilig å kunne «slappe litt av» selv om vi var konsert. En hyggelig stemning, ikke så mange mennesker, og det gikk an å prate med de andre.  Kygo leverte som bare det, og ekstra digg var det å bare kunne tasse hjem i etter konserten. En av fordelene ved å bo her på Fornebu, hehe.

Blitt en liten Kygo-grei dette med Lavrans, Wathne og meg. Vi var på Kygo i fjor også, men det var fashion show for Kygo life  <3

En liten fun fact, dette var Lavrans sin aller første konsert ever! Han har aldri vært på konsert før ;)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

8 kommentarer

 1. Hvilken str. har du i genseren? Superflott!

  1. Anja Johansen

   Hei, jeg har S =) Kunne hatt M også. Den er bittelitt stram i armene, men den vier seg ut =)

 2. Ble skikkelig glad av å se smilet ditt på disse bildene :) Så ut og hørtes ut som en herlig kveld :) Flotte folk!

  Jeg synes heller ikke det frister så ofte med alkohol etter jeg fikk barn.. :) Og særlig ikke om vinteren. Men et glass vin i ny og ne er ok da :)

 3. Hehe, men sa du ikke akkurat at du, Wathne og Lavrans var på Kygo i fjor?;)

  1. Anja Johansen

   Jo, men det var Kygo life kleskolleksjon visning :) Ikke konsert , hehe. Klem =)

   1. Tenkte det var noe sånt:)klem tilbake og ha en fin søndag:)

 4. Du hadde så utrolig mye fine klær i sommer. Selger du disse? Vil du si ifra om du skal selge noe? Gjerne via nett..

  1. Anja Johansen

   Hei hei =) Tusen takk, hehe kanskje når jeg åpner sommerskapet igjen. Får se når våren kommer <3 Klemmer