På tide å fikse rynkene?

Inneholder annonslenker inn til Nelly og Junkyard

Kroppen min og kroppen din.

Det er ikke ofte jeg tar meg nær av ting, men selvfølgelig blir man litt undrende når folk du ikke kjenner begynner å påpeke ting du kan gjøre for å se bedre ut. Altså, hallo, hva andre velger å gjøre er ikke min sak, og selvom noen gjør ditt og andre datt ang kropp og fjes så let it be. Selvtilitt er noe hørk, og det kreves en god dose for å kunne tørre å si at man ikke er happy med noen, eller godta at slik er det, og sånn er jeg. Alt man kan gjøre nå om dagen, i know, men det som spiller en rolle for meg er personen, og ikke hva personen velger å gjøre med kropp og utseende. Det jeg ikke liker er at det har blitt en trend å gjøre seg mindre «pen». Man gjør narr av de som trener, spiser sunt, eller gjør en sweet pose på et bilde. Jeg er med på at ting kan tolkes feil på et bilde, men igjen, det er verken «sunt» å være for tynn eller for overvektig. Det går begge veien mener nå jeg. Det har blitt en grei å være stolt over å spise på macern eller hive i seg godis. Ja og så? det er vel innafor det, på lik linje som det er innafor at noen andre legger ut bilde av en grønn smoothie..eller? Bransjen mener noe om alt, og det er vanskelig å finne sin plass når alle skal ha en saying på hva som er riktig. Fikse på rynker, ikke trene, spise sunt, spise junkfood, pose på et bilde, vise strekkmerkene sine, and so on. JA vi alle har vårt og vi mener så sjukt mye om hvordan alle andre tar vare på kroppen sin. 

Jeg blir eldre, som alle andre, men når andre skal komme med tips til hva jeg burde gjøre ang utseende mitt, blir jeg paff… Når jeg smiler får jeg smilerynker. Når jeg smiler ekstra mye får jeg smilerynker som strekker seg under øynene mine. – Du hadde vært så mye penere om du gjorde noe med smilerynkene dine, og leppene dine er drit tynne.

Jeg har tidligere fortalt dere at jeg får ekstremt sjeldent dritt på bloggen. 2-3 kommentarer i mnd. Så dette ble den første i 2018. Selvølgelig tenkte jeg ekstra på det i går etter at jeg leste det, og jeg sa til Lavrans. SE DA. Når jeg smiler sånn får jeg smilerynker under øynene også. Ja men det er så søtt da Anja. Ja! det er jo det…er det ikke ? Kan ikke de som har lyst til å rynker ha det, og de som ikke vil ha det bare ha det eller ikke ha det?  Man tar sitt eget valg, men det er trist hvis noen føler at man må gjøre noe fordi andre har påpekt eller ment noe om personens utseende. 

Jakke/Her, Bukse/ Her, Sko/ Her

Pst- kun denne helgen får dere -20% på alt fra nly. Bruk koden nly20!

SMIL ;)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

25 kommentarer

 1. Bor også på Fornebu og har sett deg på senteret osv. Tenker som ei annen har skrevet her at du ser veldig bra ut. Og naturlig… Du har glød i huden, pent kledd og en hyggelig fremtoning. Har ikke akkurat studert rynker og lepper (pleier ikke å gjøre det, Hahaha!), men er opptatt av at man må få velge selv! Jeg er litt eldre enn deg og har fått noen rynker. Smilerynkene mine liker jeg, de synes jo når jeg er glad! Men sinnarynken i panna setter jeg botox i, for da slipper jeg å få vondt i hodet og se ut som en sur megge ;-)

  I blant må man få gjøre slike endringer, og for meg gjør det at jeg føler med bedre. Men jeg gjør det kun for meg selv, ikke for å please noen andre.

 2. Line Fredriksen

  Vakre Anja da!! Smilerynker er SÅ sjarmerende. Det mindre pene er når en smiler og så skjer ingenting, mimikken er helt ødelagt etter botox! Hadde kanskje vurdert å ta sinnarynken eller litt i panna om min blir for rynkete, men så langt i en alder av 34 tenker eg at det naturlige er det fineste. Men hver sin smak, og jammen godt vi har fri vilje over egen kropp ;)

 3. Hei,

  Bor på Fornebu og har sett deg innimellom på butikken osv. Det eneste jeg har tenkt når jeg har sett deg er at du er særdeles vakker. Du er naturlig pen og har en helt spesiell glød. Og jeg håper du vet at du er ikke pen «på tross av» rynker, lepper, eller noen andre deler av ansiktet/kroppen din – du er nydelig nettopp på grunn av disse unike trekkene. Så nei – du ville ikke blitt penere ved å endre på noe som denne personen har kommentert. Du ville helt sikkert fortsatt å være utrolig flott, men personlig holder jeg en knapp på at du er 10 ganger så vakker når du er 100% naturlig. Du stråler – ferdig snakka.

  Ha en flott helg!

 4. Herregud, du er så vakker, Anja! Smilerynkene er kjempefine! Hadde jo vært trist om man smilte så lite at man ikke fikk smilerynker. Du er flott, rynker eller ei. Jeg har tenkt flere ganger på at du har lite rynker!

  Håper du har en fin helg! <3

 5. Hei! Hvilken str har du på jakken?

  1. Anja Johansen

   S (uk 10) =)

 6. Hei. Håper ikke du bruker så mye energi på slike komentarer. Jeg leser ikke veldig mange blogger, men liker deg og din blogg netopp fordi du er så ekte.. Du har tanker som er reflekterte og «vanlige» og du er naturlig vakker. Jeg ønsker deg alt godtha en fin dag

 7. Helt utrolig hva folk får seg til å mene om andre,du er flott akkurat sånn du er ❤️ Har du link til kåpen fra River Island ? Ha en fin kveld

  1. Anja Johansen

   Heo du =) Kjøpte den i London så har ingen link :(

   1. Send meg gjerne en mail hvis du en dag vil selge den ha en fin helg

   2. Anja Johansen

    Hehe var det ikke flere på lager? =)

   3. Tenkte på den fra River Island

   4. Anja Johansen

    Åh ja :/ Hmm nei jeg vet ikke om den finne spå nett. Kjøpte den i novemeber i fjor i London :)

 8. Du er kjempefin!

  1. Prøvde å søke den opp på nett men fant ingen ?

   1. Anja Johansen

    Jakken? Link direkte til jakken ligger rett under bildet mitt <3 =)

 9. Takk, det er menneskelig å reagere som du gjorde, og begynne å se etter rynkene sine… vi lar oss påvirke – bevisst og ubevisst. Godt det må en bevisst handling til om en virkelig skal gjøre noe videre. Jeg er mye eldre enn deg, og kunne ikke tenkt meg å gjøre noe med rynker. Synes du er naturlig nydelig, og håper du klarer å stå imot press og påvirkning.
  PS var i en setting der ene damen begynte med at hun trengte ditt og datt (filler av noe slag) i ansiktet, og ila noen minutter hadde tre andre sagt at de måtte de og… tenk at voksne lar seg påvirke sånn…
  Ønsker deg en fin helg med mange smil.

 10. Herregud så trist! Og hårreisende Helt siden jeg var rundt 20 har jeg GLEDET meg til å få rynker! Haha. Jeg syns faktisk det er fint, og det gir liksom så mye mer personlighet til et ansikt! Syns at vi som vil skal få lov til å ønske rynkene varmt velkommen og så får de som mener noe annet gjøre det! Men de skal da ikke kritisere vårt «valg»…

 11. Skrev noen det? Det er tragisk! Tenk å henge seg opp i andres utseende på den måten.. Vær så snill å ikke la det påvirke hvordan du tenker om deg selv, du trenger ikke å fikse på noe som helst <3

 12. Den type kommentar har jeg ikke brukt energi på. Ha en fin helg

 13. Den type kommentar har jeg ikke brukt energi på. Ha en fin helh

 14. Du må vel regne med å få noen negative kommentarer når du blogger. Må ikke være så «hårsår». Har du aldri såret noen med enkommentar eller i handling?
  (Ble feil den forrige:)

  1. Anja Johansen

   Hei =)
   Jo det har jeg helt sikkert en gang i løpet av mine 30 år, men jeg har aldri sagt til noen at de hadde vært penere hvis de gjorde sånn eller sånn. God helg :)

 15. Hei,

  Du må vel regne med å få noen negative kommentarer når du blogger. Må ikke være så «hårsår». Har du aldri såret noen du ha med en eller annen kommentar eller i handling?

 16. Klart man skal ha smilerynker, ellers ser man jo helt utrykksløs ut.

  Du er nydelig som du er, naturlig vakker!