En smule lei av dette

@ HOME

Jeg er en sliten sjel i dag. Når Lavrans er ute med enten jobb, venner eller lander sent fra en reise, MÅ jeg vente på han. Kroppen min finner ikke en ro før jeg vet han har kommet seg hjem og jeg får sagt at jeg elsker han. Jeg har prøvd flere ganger å legge meg, og en gang sov jeg gjennom natten uten å våkne av at han kom hjem. Sånn ellers, får jeg ikke sove. Lys våken! Lavrans landet kl 23 i går kveld, og var ikke hjemme før 01.00. Det blir jo alltid til at man lager litt mat, dusjer, snakker om alt & ingenting, og plutselig er klokken 03. Jeeeez, ødelegger hele neste dag. Haha. Men, nå skal det sies at han hadde ikke nøkkel og ingen strøm på mobilen, så jeg måtte vente oppe uansett..

Veldig fint å få han hjem igjen. Uskadd! Han hadde et fall på banen, men når han sa det på telefonen ville jeg ikke høre det. Dere vet når magen knyter seg og hele kroppen blir varm?, sånn ble jeg da han sa det. Ingen god følelse.

 Våknet i dag med skikkelig vondt i halsen og vondt for å svelge. Er det mulig? Kan jeg aldri bli helt frisk? Det føles som jeg har tvihold på denne forkjøelsen i evig tid og at den aldri vil slippe. Jeg er lei av at jeg ikke får trent skikkelig, og at formen er halvveis. Ingefær te next up <3

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. Den apen var kul! hvor er den fra?

  1. Anja Johansen

   Ellos =)

 2. Hei fine deg! Ser ut som du har det så fint hjemme <3 hvor er putene fra, spes den med blomster? Klem

  1. Anja Johansen

   Den grønne er fra Mulberry, og den med blomster er House of Hackney =)