I vinter ønsker huden din seg dette

Annonse for Dr Schrammek

Når den tørre vinterhuden ankommer..

Det var sykt koselig å komme hjem igjen til snø og vinterkos. Det tror jeg at jeghar sagt et par ganger nå siden jeg kom hjem fra Dubai ;) Jeg hadde sminkefri ferie, og hadde kun med meg reisesettet mitt fra Dr Schrammek. Rens, dagkrem med faktor 20, og nattkrem. Det er alt jeg trenger når jeg er på tur. Sol og 30 grader, kontra vind, solglimt og minus 8 grader gjør noe med huden. Og ja, jeg har allerede begynt å småflasse bort den fine gyldne fargen jeg fikk på kroppen. Oh nooo!

Det fine med Dr Schrammek er at de har kremer til alle hudtyper, sesonger og ønsker. Nå om vinteren er det et par produkter som er førstepri i forhold til vær og vind.

Sensiderm Stress Protect Cream

Denne kremen er en perfekt krem både dag og natt, å spesielt nå i vinterhalvåret. Denne passer alle hudtyper! Kremen hindrer stress på huden, samtidig som den tilfører mye fuktighet og styrker huden din. Den pleier også rødhet, irritasjon og roer ned huden.

Anti-pollution SPF 30

Hver dag blir huden din utsatt for påkjenninger fra omgivelsene. Også i vinterhalvåret utsettes huden for skade. Denne dagkremen har SPF 30, og beskytter mot skadelig forurensing. Den gir deg også en veldig god fuktighet! Denne bruker jeg hver dag nå om vinteren og brukte også denne når jeg var i Dubai. Kremen beskytter med et bredt spekter UVA, UVB og infrarød stråler med SPF 30. Helt supert både nå om vinteren, til påsken, og om sommeren!

Enzyme Regulating Cream og Peeling

Dette produktet er magisk i bruksområde. Kan brukes av alle som en mild og effektiv enzyme peeling som fjerner døde hudceller. Jeg selv pleier å bruke den når jeg dusjer, og den kan også brukes som en nattmaske ;) Husk å vask den av når du våkner. Det fine med denne peelingen er at de mest sensitive, og de med rosacea kan bruke denne peelingen.

Sensiderm Mask

Denner en av mine absolutte favoritter! En fuktighetsmaske som samtidig har kraftig beroligende effekt på huden. Denne kan også brukes som en sovemaske. Balanserer huden og reduserer irritasjoner som rødhet, tørrhet. Jeg bruker denne ca 1-2 ganger i uken.

Er det noe du lurer på ang produktene så spør gjerne :)

Anja 

Skriv en kommentar

4 kommentarer

  1. Lene Strand Kristensen

    Har lenge hatt lyst til å prøve de produktene. Må man til Oslo for å få tak i de? Bor i Langesund

    1. Hei, det kan godt være at noen hudpleiesalonger rundt der du bor har de ;) Men du kan ringe salongen «min», V By Sonja, ford de kan sende også =)

  2. Hei
    Hvor kjøper du disse produktene? Jeg kan ikke finne nettbutikk?

    1. Det stemmer, de selges ikke på nett :( De selges kun i hudpleiesalonger som tilbyr GreenPeel. Hvor bor du? Du får de hos V By Sonja der jeg går, i Oslo :) Jeg er usikker på hvilke salonger som selger Dr Schrammek.