Next up, København

Annonselenk i innlegget

Anja travels

Første tur i 2018! I dag reiser mamma og jeg til København for helgen. En liten guide kommer når jeg har kommet hjem igjen :) 2018 er og skal bli mitt reise år, og allerede forrige uke bestemte vi oss for at vi skulle få til en tur til Santorini i august også. Fra og med nå og frem til september har jeg/vi en til to reiser i mnd, og det ser ut som vi kanskje tar turen til et annet land når julen kommer og ;) Det er et år til, så fortsatt en god stund til, men med tanke på rimelige billetter/hotell/opplevelser etc, er det veldig smart å booke så tidlig som mulig. 

Bags/ Her, Jakke/ American V, Bukse/ HM

Det er to butikker vi  innom når vi er Køben, og det er Notabene (som har verdens kuleste sko), og Other stories. Det er der jeg finner mange av sommerkjolene mine ;) Jeg har booket bord på to restauranter via TripAd, så jeg er veldig spent på maten og stemnigen på disse to stendene. God mat på tur er viktig for meg. Og så må jeg innom Disney butikken da. Er en liten jente som kun snakker om Dolly, Mikke, og Disney World, så en Dolly hårbøyle må jeg se etter. Vi har sagt til lille F at når snøen smelter , mor har bursdag, og vi kan gå i sommerkjole da resier vi til Disney World. I dag spurte hun om det var sommer da, hehe. 

Jeg leter fortsatte etter et lunt, og koselig lunsj-sted til oss, så setter utrolig pris på om noen har tips ;) 

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

17 kommentarer

 1. Hei Anja!
  Et lite tips om Santorini, om du ikke har vært der. Om dere tenker på å dra dit med lille F så ville jeg kanskje tenke meg om. Det er veldig trange gater mht vogn osv, du burde (jeg vil si må) leie atv eller motosykkel for å komme deg rundt, Buss går sjeldent og er fryktelig tungvindt og skummelt på de smale veiene om jeg skal si det selv. Det er heller ikke noe særlig sand strender der, alt er så og si stein. Så ikke helt barnevennlig om dere ikke skal være på hotellet hele oppholdet da :) Jeg persoling elsker Santorini og har vært der flere ganger og skal dit på bryllupsreiser i år. Jeg synes det er en helt fantastisk øy om du skal på kjæresteferie, men å dra med barn er ikke helt det store. Anbefaler Oia om du ønsker utsikt, men da er det 45 min med motorsykkel til de fineste strendene. Anbefaler Aqua Blue om du vil bo på et helt nytt, fresht hotel med 5 meter til stranden. Koster kun 12 00 ca. per person, og det er ganske rimelig der for et så nytt hotel, men igjen 45 minutter til Oia og 30 min til Fira (hovedstaden) :)

  1. Anja Johansen

   Hei hei, jeg skal reise uten Frøya ;) Tusen takk for sååå mange fine tips :) Klemmer

 2. Heidi Kjelstrup

  Hvor mye betalte du i tollavgift når du fikk veskene? De var kjempefine

  1. Anja Johansen

   Er kun frakt på 99kr på disse veskene =) Butikken/hjemmesiden er norsk.
   Tusen takk =) Den store weekend bagen er kjempe fin og har en perfekt strl til langhelger, turer, etc =)

   1. Heidi Kjelstrup

    Så flott, takk for svar

 3. Så deiligt! Høres ut som det kommer til å bli et fantastisk år :)

  Etter å ha bodd i København i fem år må jeg si disse er soleklare favoritter :D

  https://www.instagram.com/sonnycph/
  https://www.instagram.com/madogkaffe/
  https://www.instagram.com/hopecph/
  https://www.instagram.com/soulscph/
  https://www.instagram.com/socialcoffee_/

 4. Kafé Norden <e

 5. Hei! Royal smushi cafe og Lumskebugten til lunsj.

  Umami til middag

  Astrid

 6. Hvilken farge har du på vesken? Natural linen? Kommer det noe ekstra kostnader i tillegg når du bestiller fra den nettsiden? :)

  1. Anja Johansen

   Den er lys beige, så natural linen =) Veldig fin :D ! Nei det skal det ikke gjøre :) Klem

 7. Anbefaler Trattoria Fiat til lunsj! Ligger på Nyhavn. Nydelig mat og god vin!

 8. Tullemor

  Cafe Norden midt på Strøget er en favoritt. Ofte fullt der, men kommer man før kl 14 er det som regel muligheter. Nydelig Afternoon tea og lekre kaker. Nydelig gammelt interiør og god mat.

 9. Hei!

  Anbefaler Mad & Kaffe til frokost/lunsj :-)

 10. Husker du sa ar du er veldig glad i sjømat. Vet du om noen gode sjømat restauranter i Køben??
  God tur<3

  1. Anja Johansen

   Vi har blant annet booket bord på Restaurant Leaven. Vet de har sjømat der =)

 11. Hei Anja! Titter innom bloggen din hver dag, du er litt av en inspirasjon! :-) lurer på hvor du har kjøpt ysl-vesken din, evt hvilken nettside hvis du har kjøpt den der. Hva betalte du med toll?

  1. Anja Johansen

   Hei, den fikk jeg av Lavrans til jul :) Jeg har ikke spurt han :) Kan være Finn, butikk eller nett. Men jeg vet at disse har noen av modellen jeg har : https://www.net-a-porter.com/se/en/Shop/Designers/Saint_Laurent?npp=view_all&cm_sp=topnav-_-designers-_-saintlaurent&pn=1&image_view=product&dScroll=0

   Den siden er trygg å handle fra =)