Min viktigste legetime

Hos legen!

Løpetime kl 18.00 i dag. Gleder meg. I går var det styrke på planen og jeg kjenner det godt i armene. I dag føles ut som torsdag, selv om det er onsdag. Why? Kanskje jeg gleder meg sånn til avreise at jeg føler tiden går mye fortere enn den gjør?

I dag har jeg gjort noe alle kvinner burde gjøre. Grunnen til timen, underlivet, skrev jeg på notatet der jeg booket meg online. Når jeg først skal til legen for noe som kanskje stresser meg litt, sånn innerst inne, vil jeg bare få det overstått. Jeg er en laidback dame, som tenker enkelt ang mye, meeeen noen ting er greit å bare gjøre kjapt. Jeg har feks aldri brydd meg særlig om det er mannlig eller kvinnelig gynekolog som skal titte på meg. I dag ble det en mannlig og jeg tenkte ikke noe særlig over det, eller, jeg brydde meg ikke i det hele tatt. Tankegangen min er, alle har vi sett en jentetiss og alle er vi forskjellige. Ingen grunn til å være flau eller sjenert. Sånn har jeg tenkt helt siden jeg hadde min første gynekologtime laaaangt tibake i tid.

Det er snart tre år siden sist jeg tok en celleprøve, og jeg bestemte meg for å komme timen i forkjøpet. Hvorfor vente akkurat  dagen tre år siden sist. Det er mye tanker og følelser rundt en celleprøve og heldigvis har jeg kun fått supre resultater tilbake fra legen. Derfor bekymrer meg ikke noe særlig for denne testen heller…men. Det er alltid et men. For i denne verden så vet man aldri, men det er viktig å gjøre det du kan for at du skal fortsette å ikke bekymre deg. Nemlig det å ta en celleprøve hvert tredje år, eller hvert andre år. Så lenge du tar en!

Jeg har tatt min celleprøve i dag. Nå er det din tur <3

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. Viktig budskap <3
  …og et litt malplassert spørsmål ifht temaet, men så fine sko! Hvor har du fått tak i de? :-)

  1. Anja Johansen

   HEI :)
   De kjøpte jeg på Bianco i fjor, rundt november =) Kan være de er på salg nå ;)

 2. Absolutt! Bra du fronter det.

  Hvor er jakken din fra? Har du link?

  1. Anja Johansen

   Den er fra Pieces i fjor =) Har ikke link dessverre.