Nå vet jeg hva jeg har gått glipp av

My favorite thing right now 

Mine forledre pakker ned barndomshjemmet mitt, og snuser på et sted her ute på Fornebu. Vi håper at de finner et fint krypinn her ute rett ved oss. Vi ser jo selv på et nytt sted her ute på Fornebu, og selv om vi ikke haster oss, er drømmen og målet å feire jul i ny leilighet. Vi tar tiden til hjelp, drar på visninger, og håper vi finner det vi drømmer om. For min del så er det tre ting som står høyt på listen i neste leilighet, men det er ting som kan fikses selv om det ikke kommer med leiligheten. Så lenge vi har god plass til å fortsette å skape gode dager og minner, så er jeg veldig fornøyd. Men badekar, et større bad og innebygd vinskap er jo noe jeg gjerne kunne tenkt meg. 

Rett før jul bestemte vi oss for at vi skulle kjøpe en seng som julegave til hverandre, men så ble vi enige om at nå drøyer alt sånt med interiør, dekor, alt til hjem til vi finner vårt nye hjem. Jeg var ganske enig det, så da ble det ikke noe seng. Men, siden mamma og pappa pakker ned og må lagre ganske mye før de flytter til noe nytt, så fikk vi låne den ene tampur-madrassen de har. (måtte mase litt da) De har samme str på sengen som vi har. Jeg har aldri brydd meg særlig om seng, og den biten der, men nå vet jeg jo hva jeg har gått glipp av. det å ha en skikkelig seng, en skikkelig madrass, pute etc er jo virkelig en invistering for kropp og helse. Jeg har aldri sovet så godt som nå, og jeg kunne ha ligget i den sengen hele dagen. Vi skal ha en tempur-madrass i den nye leiligheten. Den madrassen er det beste jeg vet om dagen!

Gleder meg allerede til å legge meg i kveld..ooooo :) Elsker den søte jeansen med perler og den lille vesken. Det skal med i baggen når jeg reiser =)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

  1. Åh! For en fantastisk jeans, finnes den i butikk enda? Eller er det noe nummer på innsiden så man kan finne den? :D

  2. SÅ fin :) Liker veldig godt bloggen din og deg, du tar alltid så fine bilder også :) Kjempe flott skrevet!

  3. Alexandra

    Hvor er de fine buksene fra? ☺️

    1. Anja Johansen

      Den er fra HM=)