Okei..den så jeg ikke komme.

Inneholder annonselenker inn til Nelly

Ny uke, nye løpertimer og spørsmål om lillebror

Jeg trodde aldriii jeg skulle få servert dette spørsmålet fra F. I går mens vi spiste middag sier F. Moooooor? Når skal jeg få en lillebror? Når kommer han..lissom? Øhhh lissom, haha hvem sier lissom? Jeg sier det, sa hun mens hun gjorde øynene sine smalere og smilte lurt til meg. Altså, hva skjer med at disse småtrollene får med seg alt, hører alt og spruter ut med ord som bare blir søtere når de sier dem. Vel, lillebror du, jaha? Det var litt sånn, jeg satt å lo inni meg mens jeg smilte. Lavrans satt vel egentlig bare å stirret på meg. Han ventet vel på et svar på lik linje som F ventet på et svar. Nei du skjønner det jenta mi, at en lillebror kommer nok ikke bare sånn plutselig. Hva svarer man på sånt..»lissom»? Hehe. Jeg ble helt stressa på en kjærlig og søt måte om dere skjønner. Der sitter det lille mennesket mitt å lurer på noe så «enkelt» som når lillebror kommer. Ja, jeg lurer på hvorfor hun lurer på det ;)

Over til noe helt annet enn lillebror. Noe jeg lenge har gledet meg til. På fredag reiser mamma og jeg København. Shopping og champagne… haha nei. Vi har booket inn på et sjarmerende hotell, bord på en superhyggelig restaurant, og så er det et par butikker vi må innom ;) En tur innom Tivoliet på kvelden for hyggens skyld blir det nok også. Når jeg kommer jeg er det bare å finne frem en større bag, for da stikker jeg på Anjaferie til Emiratene. All by my self! Anjatid, inpriasjonstid, morgenøkter på gymmen, sen frokost, kaffe i solen.. mer om turen når når jeg er der :) Uansett hvor digg og hvor glad jeg er i å loffe rundt i måneskoene mine, så gleder jeg meg til sand mellom tærne.

MoonBoots (samme bare i sølv) Her Teddy jakke (str m/l) Her

Det er et giga salg gående nå, og det finner du Her


Løpetime i dag, og to timer til denne uken. Jeg elsker energien jeg har og får i kroppen av disse timene. Timene er fulle, alle er gira på å gi alt, og det blir alltid en god applaus etter at vi er ferdig. Det gir meg en ekstra motivasjon til neste time. Er du glad i å løpe, eller ønsker å forbedre kondis og form, så anbefaler jeg disse løpetimene på det varmeste. Jeg er jo over middels glad i løping, og disse løpetimene gir meg veldig mye:)

Følg meg på Instagram

La oss starte denne uken folkens! :)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

14 kommentarer

 1. Haha, syns æ ser situasjonen for mæ! Spesielt blikket te Lavrans :) Hoho! Stå på, Frøya!

 2. Line Fredriksen

  SÅ flink du har vært og virkelig tatt deg i nakken ang treninga!!! Helt imponert! !! Høres lurt ut med en Dubai tur! Det er jo noe alle småbarnsmødre burde unne seg ;)

  1. Anja Johansen

   Tusen takk :D!!

 3. Heia,

  må la Frøya få seg en søster eller bror, tenk hvor koselig det blir å ha søsken :)

  1. Anja Johansen

   Hehe joooda ;) Er ikke helt klar for det enda ;)

  2. Så er jo det en privatsak om man ønsker flere barn…

   1. Anne g

    Ja det er vi alle enige i men ikke noe galt å skrive en sånn kommentar

   2. Anja Johansen

    Ja, lov å spørre =)

 4. Hei! Har du noen tips til spisesteder i København? Jeg skal også på tur dit med mamma om en måned :)

  1. Anja Johansen

   Skal lage en Køben guide når jeg kommer hjem fra turen :) Klemmer

   1. Supert, gleder meg til å lese:) God tur!

 5. Kaller datteren din deg for mor på «ekte» også, eller sier hun mamma? :)

  1. Anja Johansen

   Hehe får mye spørmsål om dette, og ja Lavrans og jeg er mor og far. Vi bruker mor og far, og Frøya sier mor og far til oss :) Er det så uvanlig? :) Klemmer

 6. charlottestandal

  Du er så flink! Heldige meg som har en så inspirerende bestis <3