Nå kan dere prøve!

Annonse for Oslo Skin Lab

Kollagen!

I nesten tre mnd har jeg benyttet The Solution fra Oslo Skin Lab! Mine tidligere innlegg om kollagen pulveret finner dere her og her. Etter jul begynte jeg å blande ut pulveret i smoothien min i stedet for vannet mitt. Forandring fryder ;) Som jeg har nevnt tidligere så smaker pulveret ingenting. Etter nesten tre mnd med tilskuddet ser jeg ingen grunn til å slutte. Kollagen er supert å inkl i hverdagen sin, og det er godt å vite at ved å ta en daglig dose bidrar jeg til at både hud og kropp behandles veldig enkelt. Sammen med godt kosthold og en aktiv hverdag merker jeg at kroppen, følelsen og hud føles bedre. En kobinasjon av alt hjelper veldig mye!

Alle mine lesere får nå -65% på The Solution, og pulveret kan du bestille samt lese mer om her. Er det noe du lurer på så er det bare å spørre meg også :) Og dere, det kommer til å være et event med ELLE og Oslo hudpleieklinikk på Majostien den 18 januar kl 19-21. Har du lyst til å ta turen kan du melde deg på her

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

9 kommentarer

 1. Hei, lurer på hvor du handler frossen Acai ? :)

  1. Anja Johansen

   Kjøper den på Meny =)

 2. Hei! hvor pleier du å ta green peel mask? klem :D

  1. Anja Johansen

   Hos V By Sonja i Bogstad v. Der jeg har gått i nærmere tre år =)

   1. tusen takk for svar, kan jeg også spørre om du har green peel mask for hjemmebruk? :D

   2. Anja Johansen

    Nei det finnes ikke ;) Men jeg har tre andre masker fra samme merke :) Dr Schrammek har flere gode ansiktsmasker :)

 3. Christina

  Hei Anja! Har pulveret noen effekt på irritert/tørr hud?
  Klør meg ihjel året rundt.. Er ikke eksem.
  Du hadde kanskje ikke dette problemet, men tenkte jeg skulle sjekke :)

  1. Anja Johansen

   Hei, det kan jeg sjekke ut =) Kommer tilbake med svar =)

   1. Christina

    Tusen takk :)