Årets prioritering

Booked

Jeg har en prioriteringer i 2018. Reise! Det var en prioritering i fjor også, men i år blir det full rulle! Jeg er ufattelig glad i å reise, og når jeg først har bestemt meg for noe, så går jeg all in. Jeg er for lengst ferdig med å kun dra på ferie for å bli brun eller ligge som en slakt på en strand i en uke. Det er så mange  flotte, spennende, og kulturelle steder der ute som jeg vil oppleve mer av, og det blir min prioritering i år. Reise, opplevelser, og det å skape noe man kan se tilbake på er så mye mer verdt enn veldig mye annet. Jeg husker godt de turene vi hadde når jeg var mindre. Mange av de turene vil jeg gjenoppleve med lille F, og det har jeg sagt til Lavrans i nesten fire år snart, hehe. 

Allerede neste helg skal jeg til København med mamma. I mai i fjor var jeg der for første gang og dagen etter at jeg kom hjem booket jeg en tur for Lavrans, F og meg. Tivoli, sykkelturer, digg mat, dyreparken, og sene kvelder var den perfekte turen for oss tre, og Lavrans ville veldig gjerne tilbake dit i år også.

To dager etter at jeg kommer hjem fra København med mamma reiser jeg til Emiratene. Alene. Jeg er som jeg alltid har vært veldig trygg i mitt eget selskap og finner det veldig behagelig og koselig å bare være..meg. Jeg reiste mye alene lenge før jeg traff Lavrans også, og har alltid likt å ikke «måtte» alltid dra med noen andre for å kunne dra et sted. Lavrans skal reise en del med jobben samt motorsykkel laget i år, så da tar jeg meg en husmorsferie før han råner avgårde med gutta :) Jeg gleder meg til late dager, god mat, musikk på ørene, jogging langs stranden, dra på kino (gjorde det ofte alene når familien bodde der og jeg bare ville chille alene), og spise lunsj på Paul.

Lavrans har bursdag 21 feb, og av meg får han en surprise tur. Derfor kan jeg ikke si hvor vi skal ;) Det blir en langhelg og jeg har fikset en surprise oppå surpisen, hehe. Gleder meg veldig til den helgen.

I år kommer jeg ikke til å ferie bursdagen min noe særlig. Som jeg tidligere har nevnt tar jeg meg vann over hodet og ødelegger hele kvelden for meg selv. Jeg planlegger for mye, tenker for mye, og bryr meg for mye om alle andre enn meg selv. Så i år skal Lavrans og jeg tilbake til Roma for å feire bursdagen min. En langhelg på samme hotell og på samme resturant som vi spiste på når vi var der i fjor. Vi ble så glad i Roma og da ble valget lett. 

  Familietid på hytta blir det også, og kanskje en tur til dyreparken. Lavrans er en del borte i juli også med motorsykkel laget, så da drar nok F og jeg ned til hytta med min familie.

I begynnelsen av sommeren tar vi en skikkelig familietur! Når jeg var mindre hadde vi et par reiser til USA, Orlando. Disney World, leie bil, sjekket inn på hoteller langs veien, og opplevde alt vi kom over. DEN turen har jeg drømt å gjøre igjen, og den turen skjer i år. Lavrans, F og jeg tar en uke i Orlando. Vi skal leie bil, oppleve Disney World, bade, spise svære burgere med masse ost, u name it. Det kribler i hele meg!

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 kommentarer

 1. Når skal dere til Orlando og Disneyworld? :-D Dit skal vi og i sommer, og tar gjerne i mot tips til hva man kan gjøre i orlando/overnatting i disneyworld osv.

  1. Anja Johansen

   Hei, vi resier på bursdagn min i juni :) Har leid hus og bil. Vet ikke så mye mer enda, så blir nok en guide etter at vi har kommet hjem fra turen =) Vi skal ha to dager i Disney World. Så tenker vi beach, kjøre rundt og oppdage litt,men skal sette oss litt mer inn i hva man kan gjøre når det nærmer seg. Sien vi leier hus så tenker vi også å handle inn mat, grille hjemme, bade i bassenget, etc. Vi skal ikke på Sea World. Når jeg var der med familien kjørte vi til forskjellige strender, og vi tenker at vi gjør noe sånt også =) Klemmer

 2. Annette

  Hei.

  Dette gjelder noe helt annet, men jeg lurer sånn på hvor sengen til F kommer fra?

  Håper du har mulighet til å svare

  Mvh

  Annette

  1. Anja Johansen

   Hei hei =) den er fra Ellos =)

 3. Kristin

  Så fin bluse – hvor er den fra? :)

  1. Anja Johansen

   Den er fra Asos. Var egentlig en kjole, men det er den aaaaalt for kort til, så blir en oversize skjorte ;)

 4. Hvor skal du bo når du reiser til Dubai ? Og hvilket flyselskap ? Holder på å skal bestille en tur til februar

 5. Christine

  Hei og godt nytt år.
  Så deilig å ha reiser man kan se frem til!
  Jeg lurer på hvor Lille F er når dere er på ferie alene? Og om du får noen reaksjoner på at du/dere reiser uten barn? Jeg har en gutt på snart 3 år og kunne godt tenkt meg å reise både alene og sammen med samboeren, men føler jeg får mye negative tilbakemeldinger på det fra både besteforeldre og venner. Dette gjør meg litt usikker og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal håndtere det. Selvfølgelig reiser vi med sønnen vår også, men noen ganger hadde det vært deilig å kunne dra bort en liten tur alene eller som kjærester.
  Beklager lang kommentar, håper du har muligheten til å svare. :-)

  1. Anja Johansen

   Hei du =) Hun er hos mine foreldre som bor rett ved oss =) Syntes absolutt ikke det er noe feil i å reise alene, med kjæresten eller med venner uten barn. Jeg har aldri opplevd at noen rundt oss har sett på det som negativt, og har flere som gjør det :), men jeg skjønner hva du mener.
   Vi reiser på kjæresteturer, familieturer alle tre ( eller med andre i familien), Lavrans er på tur med gutta mens jeg og F er hjemme, eller omvendt. Syntes det er viktig å ta vare på seg selv og kjærligheten, på lik linje som det er viktig å prioritere familieturer/tid. Klemmer

 6. Det er godt man kan trives i eget selskap. Men etter at jeg fikk barn trives jeg bedre med ferie med kaill og barn.
  Tid med barna går alt for fort. Men jeg er ute og spiser og trener med venninner jevnlig

 7. Therese

  Hei!
  Så mange fine reiser. Har du noen tips for å finne litt rimeligere billetter osv?

  1. Anja Johansen

   Vi har benyttet oss av salg på Norwegian og billetter via Finn.no =) Klem