Et bevisst valg

Reklame for PureSkin som jeg har samarbeid med.

GO eco

I 2017 fikk jeg en ny samarbeidspartner med navn PureSkin. Øko/veganske produker innenfor sminke, hårprodukter, deodoranter, etc. I fjor tipset jeg dere om bronze, mascara og pudder fra PureSkin, og jeg tviholder fortsatt på denne sminken! Samarbeidet strekker seg ut i 2018 og det gjør meg utrolig happy! Det er noe med det å satse på noe nytt, prøve noe nytt og kunne stå inne for noe mer en kun en gang. Jeg syntes det også er veldig spennende å bli introdusert for noe jeg tidligere ikke har så mye kunnskap om. Jeg skal ikke gå all in for kun øko, men jeg peronlig syntes det er viktig å bli/å være bevisst på hva man bruker i hverdagen. Begynn i det små, få litt mer kunnskap rundt produktene du bruker, og finn ut om det er din «grei». Det er det jeg gjør :)

Denne shampooen har stått i dusjen siden desember, og den er et fantastisk nytt øko produkt jeg gledelig  tar inn i varmen. Når det kommer til kroppspleie har jeg byttet over til øko produkter fra PureSkin. Sminken jeg bruker fra PureSkin er bronze, rouge og mascara. Det har jeg brukt siden september. BB cream min er som alltid fra Dr Schrammek, og jeg bruker selvfølgelig fortsatt hudpleie fra Dr Sch.

Min shampoo og andre produkter finner du  HER 

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

 1. Hvilken rouge bruker du?

   1. Takk for svar er inika rougen kald el varm i farven ?

   2. Anja Johansen

    Den er varm =)

 2. Hei! Liker bloggen din godt, men du trenger virkelig et rettskrivningsprogram!

  1. Anja Johansen

   <3 Skal gå over det en gang til :)