Det er et spørsmål som går igjen..

Annonse for Dr Schrammek

Green Peel før julebordet

Hva bruker du? Hvordan får du den fine gløden din?

Forrige uke tok jeg en Green Peel. Denne behandlingen har jeg sverget til i nesten to år nå, sammen med de andre Dr Schrammek produktene. Jeg får ikke skrytt nok! I år som i fjor velger jeg å ta en Green Peel før julebordsesongen kicker inn. Det er denne behandlingen som gir meg den gløden mange spør om, men selvsagt handler det om å bruke produktene på hjemmebane også. Jeg bruker ikke så mye sminke, og ønsker heller ikke å dekke meg til alt for mye. Det er en grunn til at jeg prater så mye om Dr Schrammek, tipser dere, og har brukt produktene samt Green Peel behandlingen såpass lenge ;)

Green Peel er urter som smøres og maseres inn i huden. Mange kjenner at urtene jobber ganske mye, og får en slags «prikking» i fjeset under og etter behandlingen. Jeg har benyttet meg av denne behandlingen så mye at huden min tåler en trøkk nå. Den merker ikke urtene like mye som feks en som aldri har prøvd behandlingen før. For min del så betyr det at huden min er ganske bra og ikke trenger like mye «arbeid» ang urenheter. Første gang jeg prøvde Green Peel prikket hele fjeset i mange dager og jeg hadde en glød som gjorde at jeg droppet alt av sminke i en lengre periode. Jeg tar Green Peel ca hver tredje mnd, men ser det litt an. Har jeg en skikkelig dårlig mnd med acne feks, tar jeg en Green Peel.

Er du ute etter den freshe gløden nå i julebordsesongen, burde du prøve en Green Peel :) Denne gangen besøkte jeg Eger Skin Clinic , og det var herlige Julie som tok Green Peel på meg. Eger tilbyr også GreenPeel og har flere av Dr Schrammek produktene også , så her kan du booke time for en Green Peel :)

Ang konkurranse i forrige Dr Schrammek innlegg, er ikke vinneren trukket. Det er fortsatt mulig å delta :) Her kan du vinne produktene som passer til til hud samt en Green Peel :)

Anja

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Tar du som regel fresh up, energy eller classic hver 3 mnd?

    1. Mest fresh up :) Tatt classic to ganger :)