Så, hvordan går det egentlig?

Annonse for Oslo Skin Lab

Noe forskjell?

I flere uker har jeg nå inkl kollagen pulveret, The Solution fra Oslo Skin Lab i drikkevannet mitt. Hver morgen, formiddag eller før jeg legger meg tar jeg en pose med kollagen pulveret i vannglasset mitt. Litt mer om dette kan dere lese i mitt forrige innlegg HER :)

Jeg er litt usikker på hvordan jeg skal forklare hvordan jeg føler meg etter at jeg jeg begynte på tilskuddet. Som mange vet er kollagen viktig for negler, hår, reduksjon av rynker, linjer og cellulitter. For meg er det viktig med en kombinasjon av aktivitet, et godt kosthold, og ta de tilskuddene som er godt og bra for kroppen. Jeg syntes The Solution har en positiv effekt så langt, og det er godt å vite at ved å ta en daglig dose bidrar jeg til at både hud og kropp behandles veldig enkelt. Det blir spennende å se hvordan jeg føler meg nærmere jul også :)

Pulveret kan du blande i vannet ditt, en smoothie eller juice. Det tar noen sekunder før pulveret har blandet seg ut og da er vannet helt klart igjen. Det smaker ingenting!


Som en tidlig julegave får jeg gi -65% til mine lesere!! The Solution finner du HER og om det skulle være noe du lurer på så spør i vei :)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *