Et viktig tilskudd i hverdagen

ANNONSE

I tilegg til et godt kosthold og aktivitet som huden blir glad av!

En god kombinasjon av godt kosthold, aktivitet, riktige hudprodukter og en liten dose av det kroppen trenger, gir et sluttresultat som er best. Det er det jeg tenker. Spiser du veldig usunt kan man heller ikke forvente at kropp og hud skal være på sitt beste. Holder du ikke kroppen i aktivitet kan du heller ikke forvente at du skal ha masse overskudd og energi i hverdagen. Sånn er det i hvert fall for meg. Jeg merker med en gang på både hud, følelse, og kropp når jeg har spist dårlig, drukket for lite vann, ligget for mye i sofaen and so on. For lenge siden sa en kompis til meg at etter fylte 25 går det bare nedover. Haha. Vel, jeg føler kanskje ikke at jeg ligger på bånn enda, men jeg merker at det kreves litt ekstra av meg for å opprettholde kropp, fin hud, ha overskudd og føle meg sterk. Det er viktig for meg å ta vare på kropp, selvfølelse og den gode energien i hverdagen og da må jeg gjøre en innsats. Jeg blir eldre jeg og ;)

Selvom jeg ikke har noe strengt kosthold vet jeg hva som er bra for meg, kroppen og godfølelsen. Jeg spiser mye proteiner, slurver litt med fisk, flink på grønt og kan bli bedre på å drikke vann i stedet for kaffe. Haha. Når jeg drikker for lite vann får jeg største ringene under øyene. 

Jeg nevnte for en liten stund siden dette med kollagen.Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos mennesker, men i 30 års alderen synker nivået i kroppen. Det finnes flere typer kollagen, og hver for seg er de viktige bidrag til å ta vare på hår, negler, brusk, leddbånd, sener, ben og en elastisk hud. Det holder ledd og muskler myke og friske, og det påvirker elastisiteten i huden din.

Pst; Kollagen finnes i mange av matvarene vi får i oss, som f.eks. kylling, svinekjøtt, fisk, kiwi, jordbær og kål for å nevne noen.

Kollagen er derfor viktig for helheten av hele kroppen din.

Så, jeg skal prøve Oslo Skin Lab sitt kollagen-pulver The Solution i ca tre mnd. Jeg vet ikke om jeg vil merke noe forskjell, men jeg er åpen og skal prøve det frem til nyttår med gjevnlige oppdateringer på hvordan jeg syntes det går. Som jeg nevnte over så har jeg troen på at kombinasjonen av et godt kosthold og aktivitet også er med på å hjelpe. Pulveret smaker ingenting og du kan blande det i det aller meste. Jeg prøvde meg på kaffen første dagen, men da trenger det noe lengre tid for å løse seg opp. Vann med lime eller sitron er nok best, eller en smoothie ;) En pose hver dag i tre mnd. Så da får vi se hvordan dette går :)

Vil du prøve du også ? Så finner du alt her. Spør om det er noe du lurer på <3

Anjamor

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *