Fortsetter mine gode rutiner

Sminkebag/ Her

To andre fine sminkebagger/ Her og Her

Det er ikke så mye nytt, hehe. Jeg bruker fortsatt Dr Schrammek (som jeg har gjort i over 1 år nå). Jeg har kun en fav, i motsetning til veldig mange andre influencers som har en ny fav hver uke. Jeg tviholder på disse produktene og GreenPeel behandlingen som «hører» til. Hvis det er en drømmepartner jeg kunne tenkt meg å frontet som ambassadør så er det Dr Schrammek, hehe. Det er lov å drømme. Enn så lenge er jeg veldig glad for at V By Sonja introduserte dette merket for meg, og at vi har et sponset samarbeid. De sender produktene til leserne mine ettersom at Dr Schr ikke kan kjøpes på nett, så om det er noe dere lurer på/vil prøve så er det bare å ringe. Spør etter Ida :)

Det handler ikke om at du våkner opp dagen etter og har perfekt hud. Det handler om tålmodighet, og faktisk gi et produkt en sjans før en kan si at det er en favoritt. Vi har alle ulike hudtyper, så det er ikke bare å prøve noe en dag og så er alt tipp&topp. Gi det tid. Det handler også like mye om hvordan du tar vare på kroppen generelt. Drikk vann, hold deg aktiv, spise med måte, u know. Du kan ikke forvente å få six-pack etter en treningsøkt mens du hiver i deg usunn mat feks ;) Samme med hudprodukter. Finn ut hvordan din hud er, hva som kan hjelpe, og prøv det over en lengre periode.

Bb creamen bruker jeg daglig. Jeg bruker samme farge året rundt. Honey. Vet det er flere som er avhengig av at det dekker skikkelig, men det er der jeg bomma helt tidligere. Det dekket for mye, og det tettet for mye. Jeg fikk en del acne pga for mye dekking og lag på huden, og hvorfor ville jeg dekke det til? Jo fordi huden min var uren. Bb creamen er kun en vanlig dagkrem med litt farge som ikke tette igjen hele ansiktet ditt.

Etter en GreenPeel jobber huden en del, og du kan gjerne bruke bb creamen som en fukt krem etterpå, eller dagene etterpå. Jeg vet det er vanskelig for noe å gå uten sminke, spesielt nå som høsten er i gang og den solbrune fargen er borte. Men prøv, det hjelper huden din mye. Om du er trygg med å gå helt uten sminke, noe jeg føler meg komfy med, så bruker jeg bare dagkremen. På kvelden og morgen renser jeg alltid med deep pore cleanser. Det er en rensmelk.

Peelingen er fin til «home spa» kveldene. En gang i uken er perf!

Så er det fremdeles det gode vippeserumet jeg bruker. Vet noen spurte meg om mascara, men jeg bruker det ikke så ofte. Kan lage et innlegg med litt sminke denne høsten også. Jeg har jo brukt et ganske shimmer-aktig pudder, men det kan bli litt for heavy nå som sommeren er over. Jeg lager et innlegg på det jeg ;) Serumet finnes også hos V By Sonja, og de kan sende det og :) Eller så kan jeg anbefale dette serumet hvis du ønsker å kjøpe via nett :)

A

Skriv en kommentar

6 kommentarer

 1. Malene Birger sminkebag inneholder Polyvinylklorid (PVC). Anbefaler ingen å kjøpe det.

  1. Hei, det er helt ok at du deler dette :) Jeg har lest litt om det og andre farlige stoffer. Hvis man virkelig skal bli så «pirk» på slik er det ekstremt mye jeg/vi må kaste, slutte å kjøpe og virkelig gå inn for å snu om. Det er ekstramt mye å sette seg inn. Alt fra lysepærer, vaser, dekor, duftlys, barneleker, klær, ting til hjemmet, etc. Vi får velge selv hvordan vi kjøper og prioriterer men takk for at du gjør meg obs på det :)

   God høst. Klemmer

 2. Hei hei. :)
  ( Jeg har kun en fav, i motsetning til veldig mange andre influencers som har en ny fav hver uke )
  Dette er en av grunnene til at jeg liker deg/din blogg så godt. Ærlig og ekte. Ikke stor overskrifter for å provosere, ikke mange forskjellige ting du reklamere for i hytt og pine. Du skrev her om dagen at bloggen din kanskje ikke lever forevig pga dette, men jeg tenker at den gjør det for måten du er.
  Ha en super fin dag med dine fine. :)

  1. Det trengte jeg å høre i dag :) Tusen takk og masse klemmer :)!

 3. Vet du om produktene finnes å få prøve på el i reisestr? litt greit å kunne prøve de før man bruker masse penger Ha en fin dag ❤️

  1. Hei =) Helt enig :) Ja jeg tror kanskje at noen produkter finnes i reisestr, men skal ikke si for sikkert, hmm. Ring gjerne V By Sonja å hør, så får du 100% sikert svar :) Klem