Bryllupsinvitasjonene

Selv om bryllupet er utsatt, er det et pent stykke arbeid som er gjort med bryllupsinvitasjonene våres. Jeg syntes de fortjener eksponering selvom det ikke blir noe bryllup neste år! Dere husker kanskje hvordan save the date invitasjonene var, og disse står i samme stil. Monogrammet vårt øverst, grått og hvit skrift. På invitasjonene får dere jo også se hvor vi hadde tenkt til å ha alt, og hva kleskoden var. Kanskje en inspirasjon til andre som ennå ikke har laget invitasjoner, eller funnet sted i Bergen :)

Jeg tenker nok at vi bruker disse «igjen». Som jeg sa til Lavrans, det er bare å bytte datoen ;) Lage en pen hvit blanco strek over, og skrive den nye datoen på. Funker helt fint syntes jeg, og gjebruk liker vi her i heimen.

Invitasjonene er laget av PaperCrush 

A

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Lekre invitasjoner og fin blogg!
    Hva med å bare trykke noen små selvklebende etiketter med riktig dato, som dekker området? Da får dere beholde stilen på de flotte kortene. PaperCrush har sikkert noen fine tanker rundt dette :)
    Lykke til med jakten på nytt bosted!

    1. Anja Johansen

      Ja go dide :) Takk for tips <3 <3 Klem