Litt sminke, men også en sminkefri sommer

Jeg hadde GreenPeel hos Ida i går på V By Sonja. Litt rød i fjeset i dag, men det syntes jeg ikke gjør noe. GreenPeel har jeg skrevet om før og det er en skrubb jeg anbefaler på det sterkeste på lik linje osm bb-creamen min fra Dr Schrammek. Dette har jeg brukt og benyttet meg av i ett år nå og kommer aldriiii til å gå tilbake til foundation. Jeg har tonen Honey.

Maxeylash er serumet jeg bruker på vippene mine, selvom jeg nå har ex-vipper på. Jeg hadde en pause i 1 år fra ex-vipper, og har nå satt på igjen (de minste) pga bursdagen og andre events i sommer. Serumet har jeg brukt i to år og vippene mine er superfine, lengre, tykkere og de blir ikke ødelagt av ex-vippene som ligger oppå.

Ny parfyme denne sommeren. Jeg har alltid brukt to andre året rundt, men denne luktet jeg på når jeg var på tax-freen på Gardermoen, og måtte ha den. Litt søt lukt, men sykt sommerlig og god nå i sommer. En typisk sommerlukt for en søt jente ;)

En ting som er litt morsomt er at jeg har brukt Labello sin sun-leppemomade siden jeg var 14 år!!! år! Sånn helt seriøst. Det er min store stoooore avhengighet. Ingenting annet funker for min. JO, jeg kan bruke en leppestift på fest, men det er alltid Labello eller Nivea sunstick som er THE DEAL! Det gir litt farge, den beskytter for solen, og ja, den fukter litt. Den er litt tricky å finne alle andre mnd enn mai-aug, så i fjor kjøpte jeg faktisk 20 stk på nett, for å sikre meg. Haha.

Bronze pudderet er det samme. Kjøpt på Rituals på Aker brygge (ligger på rundt 230kr), men de har det i alle Rituals butikker. Finnes i to toner. Roser i skinnene fra Elizaeth Arden (ca 200kr), og den har jeg hatt siden i fjor. Liker å ha litt roser i skinnene ;)

Til mørke ringer under øynene bruker jeg clinique chubby foundation stick. Den er egentlig ikke til det, men jeg syntes det funker perf. Kjøpte den på flyplassen i London.

Sminkebaggen er fra Malene Birger og den finner du HER  

Ang bb-creamen og vippe-serumet kan dere få det hos V By Sonja, og de sender hjem i posten også :) Du får faktisk med litt ekstra bb-cream nå ved kjøp av en siden de har 50 års dag ;) Hehe. Ring de gjerne, og om du vil prøve Green Peel finner du info/tel/ etc HER

A

Skriv en kommentar

10 kommentarer

 1. Hvilke farge har du i blushen fra Elisabeth Arden?

 2. Har du en mascara du anbefaler selv om du ikke bruker det selv?

 3. Jeg Elsker det pudderet fra Rituals! Leste om det på bloggen din for en stund siden, og måtte teste det. En super anbefaling :-D

 4. Bestilt BB Cream nå :)

 5. Du har så fine vipper, de ser så naturlig ut! Kan du si hva vipper du tar?

  1. Jeg har singlevipper. De letteste og minste salongen har :)

 6. Linken til sminkevesken er en adlink, hvorfor opplyser du ikke om det?

  1. Hehe raskt ute ;) Det skal være merket som alltid, men da skal jeg s epå det NU :)

   1. Anja Johansen

    Det er prob med hele UI siden som gjør at merkingen ikke kommer opp. Er oppe i løpet av kvelden. Så folkens, det er adslink i innlegget :)

  2. Hehe raskt ute ;) Det skal være merket som alltid, men da skal jeg se på det NU :)