Min hudpleierutine akkurat nå

 I fjor sommer slet jeg mye med urenheter, og akne utbrudd i ansiktet. Spesielt på kinnene. Jeg følte at det alltid var noe som poppet opp, og syntes det var utrolig kjedelig. Jeg begynte på en hudpleiekur/behandling hos V by Sonja.  Annen hver uke i ca to mnd, gikk jeg til Ida, og etter at kuren var ferdig har jeg ikke hatt et eneste utbrudd!! Behandlingen var en ansiktssmaske som ble lagt hver gang. Som alle andre hudpleiebehandlinger reagerer alle forskjellig. Noen kan flasse veldig, mens andre ikke får noen reaksjonen på behandlingen. Jeg var heldig og ble såvidt rosa i kinnene etter hver behandlig. Men, det var ikke det jeg skulle tipse om i dag. Hvis noen er nysjerrig på denne hudpleiebehandlingen, så må du gjerne ringe salongen (V by Sonja). Spør etter Ida, hun vet hvilken behandling det er snakk om;)

Anyway, som sagt ikke et eneste utbrudd siden jeg ble ferdig med kuren, og jeg sluttet også med vanlig foundation. Nå bruker jeg kun bb-cream som er en fuktkrem med litt farge. Så over til rutinen min nå hver kveld.

Prevage Elizabeth Arden– Er en mild ansiktsskrubb jeg bruker to-tre ganger i uken.

Så tar jeg på et tynt lag med Dr. Schrammek serum, lar det tørke litt, og så tar jeg på nattkremen fra Dr. Schrammek. Thats it. Dette har jeg brukt, tja, siden september i fjor og jeg er veldig happy. Bb-creamen jeg bruker daglig er også fra Dr. Schrammek btw ;)

Disse produktene er ikke samme merke som de jeg fikk når jeg fikk behandlingen, men de selger også dette merket i salongen (bortsett fra Prevage).

Bare spør om det er noe du lurer på :)

A

Skriv en kommentar

4 kommentarer

  1. Hei! Har du prøvd dagkrem fra Dr Schrammek med solfaktor? Noen erfaringer i såfall?

    1. Hei, nei jeg har ikke dagkremen. De jeg har og bruker er nattkrem, serum og special care krem :)

  2. Hva er rutinen din på morgenen da?

    1. Ingenting bortsett fra litt dagkrem eller solkrem om det er sol =)