en skuffende start på helgen og litt Farmen prat

IMG_1398

Hår/ Henrik, Meraki 

Kjole/ Billie & Me

Foto/ Robin Bøe, 730.no

Merket at det ble litt mye i går på Vixen. Litt sliten i hodet, og selvom jeg hadde fått på meg verdens søteste kjole, sminke og freshet opp håret, ble det litt kaos oppi huet. Jeg dro tibake til Ullevål rett etter prisutdelingen og er fortsatt på Ullevål. Det går bedre, sakte men sikkert, men ting tar tid. Hadde håpet å få dra hjem any time soon, men det er på hold.

Det er mye snakk om Farmen om dagen og vi får med oss alle episodene, de morsomme sakene, og diskusjonene i media. Alt dette med Kari og Aylar.. det eneste jeg har å si om det (siden mange har spurt) er at vi er alle forskjellig, og selvom Kari har sine sterke meninger syntes jeg at det gikk over til trakasering og mobbing fra alle kanter. Noe som er helt bak mål. Så er det dette med å fyre opp enda mer og strø salt i såret over lengre tid. Dårlig gjort.

Lavrans er nå stille, hehe. Ja jeg ler litt av han, men som han selv sier, jeg har ikke så mye å si, og jeg liker nå å jobbe, stå på og holde meg litt i bakrunden. Når Marna og Linni kom inn skjønte jo alle at det kom til å bli litt tøfft. Det å komme inn i en gruppe som allerede er close er kanskje ikke det letteste, men det gikk jo fint etter noen dager, selvom det var kjipt at en måtte ut.

Gleder meg til søndag, og gleder meg til en ny uke med kanskje enda bedre nyheter enn det som var denne uken <3

IMG_1401

Foto: Vixen.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *