All natural

IMG_0887

I går tok jeg kanskje den mest fantastiske ansiktspleien jeg noen sinne har tatt. Det kan kanskje høres veldig «fake» ut å si, siden det blir skrevet på en blogg, men jeg regner med at dere kjenner meg såpass at det jeg står for, det STÅR jeg for! Jeg har gått til V By Sonja i snart 1 år nå, og de har i denne perioden lagt fine lange vipper på meg, fjernet Acne utbrudd, og nå fått meg til å slutte med foundation. Jeg har brukt samme foundation i 10 år!! Ja seriøst, Sensai. 10 år…. shitt det er lenge, og jeg har brukt den siden jeg alltid har vært happy med den. Det er jo ikke så «sunt» for huden å bruke all denne sminken vi putter på oss, og jeg vet at foundation ikke hjelper så veldig når det kommer til uren hud. Jeg har ikke vært den som har brukt mye sminke, og jeg har aldri heller følt at jeg trenger det, bortsett fra når jeg skal ut på fæst. Da blir det litt mer enn til vanlig.

Anyway, denne green peelen jeg tok i går, den, ja.. den må dere bare prøve. Hvis du føler at du er litt grå, slapp, sliten og at du egentlig bruker feil foundation, ta denne hudpleien. Etter at jeg var ferdig smurte Helene på meg BB creamen som da er en fuktighetskrem med litt farge. IKKE en foundation, kun en fukt krem som har litt farge i seg. Jeg har aldri hatt en hud som har glødet så mye. Jeg følte meg så fresh og digg, ja sorry ass å skryte her nå, men den bare løftet meg et par hakk opp. Hehe

Det er flere som har spurt om jeg har vippe-ex om dagen. Svaret er nei. Jeg har kun mine egne, bruker ikke Mascara, vipper eller noe. Kun vippeserum som jeg har kjøpt på salongen. Sminkefri!!

Jeg kan ikke så mye om Green peel, så jeg anbefaler dere heller å ringe til salongen, så jeg ikke skriver noe feil etc. Salongen finner dere HER 

Lett sminkepung fremover da. Vippeserum og BB cream og en rosa liten rouge ;)

PicMonkey Collage-23

Dette her er rett etter behandlingen. Ingen sminke, kun BB cream, ingen vipper, og ingen filter på bildene :)

Anbefales veldig. En ting til, dere som ønsker å prøve vippe.ex, prøv serumet først. Det har gitt meg veldig lange og tykke vipper. Jeg går uten Masacara hver dag nå, og gjort det i snart en mnd. Super happy, og superkult å være naturlig ;)

Og her er vippene min right now ;)

PicMonkey Collage-25

A

Skriv en kommentar

15 kommentarer

 1. Hva heter vippe serumet/ merke?

  1. Hva heter vippe serumet/merket?

   1. Anja Johansen

    Det heter Maxeylash =)

 2. Vet du hvor mye kremen koster? :)

 3. Du er så naturlig pen- heldig er du :)
  Vi som ikke bor i Oslo el nærområde, er det noen nettbutikk hvor man kan få tak i denne BB kremen ? Klarer ikke å bli fortrolig med Foundation- føler meg så » stiv i maska» og at jeg får uren hud, så hadde vert greit prøve noe annet.

  1. Hvis du føler deg stiv i maska er denne jeg bruker nå, heeelt perf! Det er som en fuktkrem, og den er langt i fra en foundation. Jeg er usikker, men du kan google den? Den heter, Blemish Balm Honey ( Schrammek). Ikke la den lure av navnet, hehe. Trode først jeg fikk feil krem med meg hjem, men det er den ;)

 4. Wow, så fin hud du har! Og så pen du er! Høres så digg ut å gå uten så mye sminke, så kanskje dette må prøves ut.. :)

 5. Så inspirerende! :) Hvor mye koster vippeserumet og hvor lenge må man bruke det for virkning? klem

  1. Det koster rundt 800kr. Du ser betydelig forskjell etter to-tre uker, men etter det merker du bare enda mer forskjell. Jeg brukt serumet hver dag nå, siden juli, med et par pauser her og der, men alt i alt så er vippene mine helt amazing nå. Derfor jeg ikke lengre bruker vippe-ex. Brukt serumet før også, men kun når jeg hadde vippe-ex. Da styrket det vippene mine veldig, så de ikke ble ødelagt når jeg hadde vipper =)

 6. WOW. Du er hands down UTROLIG vakker uten sminke, og ja, du trenger ikke det. Når man ser så pen ut uten sminke kan man like så godt gå uten. Det er på en måte mer imponerende :) Særlig når du nærmer deg 30, og fortsatt ser ut som en fresh 25-åring. Jeg blir misunnelig på huden din, det naturlige håret ditt, og øyebrynene dine som ikke er ser ut som barter :) Får inspirasjon til å være sminkefri selv, men sliter dessverre med uren hud fortiden. Kanskje jeg skal prøve sånn green peel. Heeeelt sikker på at det vippeserumet funker forresten? Jeg klarer ikke helt å tro på det. Hvordan er kostholdet ditt for tiden? Merker du forskjell på hud og energi når du er sunn og ikke? Klem fra en 27-åring

  1. Jeg kan legge ut bilde av vippene mine, så kan du se ;)
   Jeg er et veeeldig laidback forhold til mat om dagen. Spiser alt fra burger, til smoothie, hehe. Men jeg drikker mye grønn te da, hehe. Men jeg spiste nok litt mer «dritt» før sommeren, og da merket jeg at jeg var litt slapp, men jeg gikk på en hudpleie kur over flere uker mot Acne (før sommeren), og jeg har ikke hatt noe siden. Kun disse små søte kvisene, hehe.

   Ang vippeserumet så har benyttet dette hver gang jeg har hatt vippe-ex pause, og litt når jeghadde vipper. Akkurat nå har jeg gått på serumet hver dag siden juli, og det er en grunn til at jeg velger å ikke få vippe-ex igjen, eller bruke Masacara ;) Jeg er super happy og vippene mine er veldig fine nå. Fortsetter å bruke det til den er tom ;)

 7. Du stråler!! Hvordan var dagene etter behandling sånn ifht hvordan huden så ut og om kan man dusje, sminke seg (om nødvendig) etc. dagene etter behandling? <3

  1. Hei hei, nå har det kun gått en dag, men jeg har dusjet, går helt fint, og jeg har kun brukt denne bb kremen pluss litt rouge i kinnene :) Går supert, og huden min er fortsatt veldig fin :) Men det er det som er med denne behandlingen, man skal helst ikke bruke feks foundation (da tettet du porene igjen etc), derfor jeg nå har begynt med bb kremen. Kremen er det «sune» alternative for huden da, om jeg kan si det, hehe. Men går helt fint å bruke litt solpudder og rouge over kremen.

 8. Så nydelig hud! Hvilken bb krem brukte hun på deg?:)

  1. Tusen takk =)

   Den heter Blemish Balm Honey (Schrammek)