LØRDAGEN

PicMonkey Collagesssss

Hei dere, har dere fin helg så langt?

Jeg blir bare verre og verre i hals, hodet og nese. Våknet med en skikkelig sår og tørr hals i dag tidlig , og nå er jeg drittlei av å være halveis hele tiden. Nå har jeg holdt på med sår hals og tett nese i ca tre uker, og det virker som jeg aldri blir kvitt det. Blir ikke skikkelig syk heller, det er bare sånn halveis. Så når jeg tror at formen er tilbake, er jeg like tett og sår dagen etter. Ble matbutikken og Apoteket på meg i dag. Nesespray og Curamed (om det hjelper, hvem vet;) Noen andre som ligger «rett» ut?

Blir kun en lat helg på meg. Te med Sitron/Lime og Ingefær, og spise godis. Dere finner meg på sofaen med film og pledd;)


Følg meg på Instagram

Snap ahj1987

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Ikke meninga å snoke.
    Men hvor er Frøya? Er du sammen med henne men dropper å skrive om det? Forstår veldig godt om du vil holde henne privat altså

    1. Hei Vikki. Selvfølgelig er jeg med Frøya ;) Men vi ønsker ikke å dele hennes hverdager på bloggen <3 Klem