VIXEN BLOG AWARDS

Klærne er sponset / Bilde lånt fra MinMote og Vixen

24830926M1A16241

Dress/ Dagmar, Veske/ Adax, Sko, Lene Orvik

Hår/ Alexander Harlem, Sminke/ Pia Ruud 


Hva syntes dere? Har ikke farget håret rødt altså, haha, bare veeeldig fint lys ved presseveggen der;) Hehe. Savet å ha Lavrans der da, men hu mor klarte seg fint alene;)

Det var en råkul kveld og jeg koste meg så utrolig mye. Kjempe gøy at et par UI bloggerne stakk av med noen av prisene i går også. Woop woop. En stor takk min kjære Pia og Harlem som fikset hår og sminke for kvelden. Pia og Harlem jobber jo tett med de aller fleste i motebransjen, og har jobbet mye med Lavrans når han har vært på photoshoots, så disse to er gull.

DZ7Q99221

PicMonkey Collageccccc

A


Følg meg på Instagram

Skriv en kommentar

3 kommentarer

  1. Du er nydelig! Pia er amazing! Elsker den dama

  2. Synes du var nydelig!!! Flott og stilig antrekk, fin sminke og fin dame. Fin på håret var du og, men de klemmene….. Burde ikke vært der etter min mening :/

    1. Tusen takk :) Hehe, må prøve litt nytt, og Harlem får gjøre litt som han vil når han fikser meg ;) God helg til deg. Klem :)