Sist uke

God søndag dere:) Siste dag for denne uken, og jeg ser frem til en ny uke. I morgen kommer Lavrans gutten min hjem vettu. Ååå som jeg gleder meg. Selvom han kun skal være hjemme i tre dager før han drar videre til Amsterdam, så er det godt å få han hjem igjen. Og ja, jeg reiser jo til Bergen neste uke for det årlige julebordet med hele gjengen, Woop woop, gleeeder meg. Frøya og jeg skal en tur bort til Fornebu S for å kjøpe litt gavepapir..på en søndag! Du vet det er jul når butikkene begynner å ha åpent på søndager ;)


Ukens låt: Martin Garrix- Poison. Jeg er jo bare en manisk Garrix fan, og hører på han hver eneste dag. Sist uke var det Poison som ble spilt på repeat dag inn, og dag ut ;)

https://www.youtube.com/watch?v=NgMPFf3R5Es

Ukens glede: Bik Bok julebordet var kjempe koselig, og det var virkelig en kveld med mye latter. Jeg satt å lo av alt. Lene kommer jo med så mye greier vettu, og Ane å jeg drev bare med tull siste delen av kvelden. Haha. Du vet du har hatt en bra kveld når du har vondt i kinnene av å ha ledd så mye ;)

Ukens anbefaling: En butikk jeg virkelig har forelsket meg i en Envi på Steen og Strøm (Oslo). De har så utrolig mye meg, og sist uke var jeg innom å kjøpte meg en bukse, skjorte og en topp. Digge priser (typ Zara), og utrolig mye kult. Ta turen innom!

Ukens middag: Jeg er faktisk litt dårlig på å lage middag alene når Lavrans er borte. Sjerpings. Altså jeg lager meg mat, men det blir ikke allverden, Hehe. Så ukens middag må bli kyllingwok med minikål, rødløk og soya.

Ukens inspirasjon: Denne er lett. Med tanke på at det er jul er jeg veldig «på» ang dette med spennende julebakster/mat nå som julen bygger seg opp. Hvordan jeg skal pynte pepperkakehuset, eller lage en ny vri på julegløggen? Ukens inspirasjon fant jeg hos Mat På Bordet.

DSC07262

Ukens fav antrekk: 
DSC07275-2

Ukens bloggbesøk: Jeg leser jo andre blogger, og noen mer enn andre. Av og til klikker jeg meg inn på en helt ny blogg også. Sist uke var jeg ofte innom Marthe Borge

Ukens planlegging: Åååe endelig har jeg (og min familie) begynt å planlegge sommerferien neste år. Lavrans kommer til å være mye borte og neste sommer ønsker ikke jeg å sitte så mye hjemme som jeg gjorde denne sommeren. Men hey, jeg var på en måte nødt med tanke på at vi skulle flytte og alt ting. Vi har i hvert fall begynt å planlegge noen herlige uker i Frankrike. 

PicMonkey Collage

Ukens innkjøp: Det må bli buksen og skjorten fra Envi (bildene over). Buksen er i ull og er kjempe varm, og skjorten er like digg. Men jeg må ta med den lydboken til Frøya også. Haha. Kanskje den mest irriterende boken ever. Den lager dyrelyder, men lydene er så inntense og rare at hodet mitt klikker når Frøya sitter å trykker for harde livet. Haha. (jeg døøøør;)

Ha en fin uke!

A


Følg meg på Instagram

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Å, hvor er pelsen fra?

    1. Hei, det er ikke ekte pels, det er faux fur. Men den er fra H&M ;)