1 1/2 år siden sist..

DSC06733

God morgen..magen min er litt «full», og det med grunn..

Dette er fy fy for mange, og det er sikkert en del som sitter å tenker «æææh æsj», men fy så digg det var. I går kveld fikk jeg så sjukt lyst på pizza. Ikke Peppes, ikke Pizza bakeren, men en god gammal Grandi. Lavrans og jeg lovet hverandre egentlig at når vi ble foreldre skulle vi aldri spise slik mat igjen. Det er ingen næring, det gir ikke kroppen noe, så da skulle det vekk fra handlelisten for godt. Eller? I går sprakk jeg. Jeg gikk bort til Meny. Det var en igjen. Så tydeligvis var ikke jeg den eneste som siklet etter Grandi. I det jeg tok den opp og la den i kurven fikk jeg veldig dårlig samvittighet. Den typen at hvis noen ser meg nå så tenker de at jeg er den usunne jenta. Hun som bare spiser dritt. Jeg måtte bare glemme den tanken. I kveld skulle det bli pizza og julebrus. Det er jo juuuul. Haha. Jeg klarer ikke ikke skeie ut nå.

Det. var. så. digg.! 1 1/2 år siden jeg sist smakte på slik «fy fy mat». Men hey, en gang i blant er lov mener jeg. Kan ikke sitte å sutte på salaten hele tiden. Men som jeg har bestemt meg for nå frem til nyttårsaften, så skal jeg kooooos meg og spise akkurat det jeg vil med måte. Fordi, 2016 har sine nyttårsforsetter;) Hehe. Og det er ikke å spise mest Grandi for å si det sånn!

A

DSC06732

Skriv en kommentar

3 kommentarer

  1. Hmmm… Er ikke mye julebrus ganske Fyfy da?

    1. Haha kanskje det, men ikke nå ;)

  2. Hei, liker bloggen din så godt… digger stilen din og varirende innlegg…og du er så naturlig vakker!! Blitt fast leser jeg nå…Finner masse inspirasjon::)) Og du,i dag skal vi ha Grandis ,og proppe oss full av godt med levende lys, og litt julepynt på plass…. Så digg…Viktig å kose seg en gang i blant .Klem til deg og din flotte lille familie:::)))