Girls, check this out!

DSC04226

DSC04227

Girls, her kommer et herlig sommertips til dere. Jeg har testet ut denne lille rakkern, nemlig Silkn MicroNail. Denne søte lille dubbeditten her er en elektrisk neglpolerer som du ikke kommer til å angre på å gå til anskaffelse av ;) Jeg er i hvert fall råfornøyd med resultatet mitt. Bare sjekk under.

FØR:

DSC04234

ETTER:

DSC04230

DSC04231

Her har jeg ikke brukt noe shiny neglelakk! Dette er kun etter poleringen med MicroNail. Se hvor blankt og fint det blir. Helt rått. Perfekte, velstelte negler helt naturlig!

Slik gjør du:

Det er to poleringsdeler, en lysegrønn og en hvit. Disse to bruker du bare noen sekunder på hver negl. Den grønne først og så den hvite :) Batteri følger med i pakken btw. Det er et vedig enkelt, billig og flott alternativ jeg går god for. Skaff deg din egen MicroNail hos Elkjøp for kun 399,- :) verdt hver krone!

Lykke til med poleringen, og fortsatt god sommer folkens.

A


Skriv en kommentar