En ubehagelig følelse 2mot1

Da har episoden i 2mot1 med Lavrans (og litt meg) kommet på nett etter at den var på TV2 i går. Morsomt for unga å titte på seg selv mens de stjal mat fra hotellgjestene og litt kleint for hu mor å bli dissa litt av gutta ;) Så ang håndklene som Lavrans ikke får bruke på trening.. Dette er håndkler vi har fått som julegaver og bursdagsgaver, og når Lavrans tar med seg et håndkle på trening, legger han de igjen i bilen. Der ligger de flere uker før han merker noe. Litt olje, spyleveske og diverse andre ting er gnidd inn. Derav, de litt dyre og fine håndklene, de må han holde seg unna når han trenger et håndkle til trening ;) Vi har alle vårt :p Følte jeg måtte forsvare meg litt her.

Utfordringen vi fikk var litt ubehagelig. Haha. Vi skulle som sagt stjele mat fra de andre hotellgjestene. Lavrans syntes det var verre enn meg, mens jeg bare bet tenna sammen, slo til og gikk for gull. Men vant vi ? ;) Det ble en fet episode selvom Lavrans hadde helt glemt at de kom, og vi satt midt i middag og legging av Frøya.

Ta en titt på hele episoden HER

DSC02628

Skriv en kommentar

5 kommentarer

  1. Haha, morsomt å se på! Og full forståelse for håndklærne. Jeg hadde dødd av skam om jeg måtte stjele mat fra gjestene :) Og gratulerer med dagen- det er magisk å få barn!

  2. Genial og morsom episode. Dere er så søte og sjarmerende, og artige. Lo mass! Herlige folk. Hilsen Anja

  3. Utrolig morsom episode, som viste en sporty side av dere begge. Et morsomt innslag fra dere, og gutta i 2mot1 er jo bare fantastisk morsomme!

  4. Finner «episoden» men den kommer ikke opp etter det :S

    1. Hva mener du? Begynner den ikke ikke når du trykker inn?