Morgenstund med Lavrans

God morgen Team Solli lesere. Solen er her igjen og i går måtte jeg faktisk henge opp et brunt dynetrekk over de lyse gardinene inne på soverommet. Det ble og var alt for lyst når Frøya skulle sove midt på dagen og det ble faktisk litt diggere å ha det helt mørkt inne på rommet.

Lavrans er fortsatt uggen så det ble ikke noe treningen på han i dag tidlig. Frøya er helt fin nå og er tilbake til sitt gamle seg. God og blid. Frøya skal ha «barnebursdag» i dag. Eller, det blir de nærmeste «barna» hun kjenner, så da blir det våre kjære venner som kommer over på pølser og brus i kveld. I morgen blir det enda er feiring, da med familie og nære familievenner. For dere vet vel at Frøya Johansen Solli blir 1 år!! i morgen. Lille jentaaaa miii. Tiden flyr med en så herlig litta skapning.

DSC02624DSC02626DSC02625

Egg, Avokado, gule og rød tomater og spekeskinke #nam Barista er jeg helt forelsket i fremdeles. Drakk de hver dag mens jeg lå på Drammen i fjor, og hver gang jeg tar en slurk blir jeg dratt tilbake i tid. Minner.

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Hun veier 8kg nå ;) Tusen takk =)

  2. Snaaaaart har du din første bursdag, skatten til tante <3 :D