Vi flytter

Endelig kan jeg dele det. Forrige uke fikk vi beskjeden om at leiligheten vi ønsket ble vår. For en lettelse og for en ufattelig gladmelding. Vi gleder oss som noen unger til å komme oss enda nærmere sjøen, ha solen hele dagen på balkongen og bare tasse 200m rett ned til stranda. Noe av det jeg gleder meg kanskje mest til er å begynne og planlegge rommet til Frøya.

I dag tok vi oss en tur i solen ned til leiligheten for å titte litt på  balkongen, hva vi får plass til av hagemøbler og hvordan nabolaget er. Åååh det er fint der, og jeg får ikke sagt det nok, tenk å ha sjøen  nærme. Så denne sommeren blir det ikke så mye ferie på hu mor. Her blir det pakking, utflytting, innflytting, kjøp av møbler for Frøya og meg. Lavrans begynner jo sesongen sin nå, så han ser vi ikke på veldig lenge. Først eleir er fra helgen av, og da er han borte i en mnd.

Heia kjærligheten. A

DSC02610

Tenk å bo såå nærme sjøen. Kan bare tusle ned i morgenkåpen og med en kopp kaffe nesten ;) Her skal Frøya og jeg kose oss i sommer. Lage piknik, grille, bade og spise masse is.

DSC02614DSC02615DSC02619

Skriv en kommentar

6 kommentarer

  1. Åå, så koselig :) Gratulerer så mye! Så glad på deres vegne <3

  2. Nå har dere vel kjøpt?? :)

  3. Gratulerer så mye :) Glad på deres vegne!

  4. Gratulerer så mye!En leilighet dere kan bli i lenge håper jeg?:-)

  5. Kjøpe eller leie?