Søvnløs

Solen er oppe og den skinner inn på oss mens vi sitter her spiser smoothie. Etter 1-årskontrollen i går med Frøya fikk hun litt feber (pga vaksinene) og for første gang i hele historien, og nei jeg lyver ikke, våknet hun på natten gråtende. Lille jenta mi. Varm, litt redd og trengte trøst. Det er kanskje noe som tenker at det kan umulige være sant at dette er aller første gang hun er våken på natten. Det er faktisk sant. Siden Frøya ble født har vi ekstremt sjeldent vært oppe om natten med hun. Bortsett fra de få gangene hun har vært sulten. Hun sluttet å spise om natten i oktober i fjor og en dag bare sov hun rundt klokka uten å da bli sulten. Da jeg først var oppe pga sult, spiste hun rundt 02,  da våknet jeg av at hun smattet, hun fikk melk, og sov videre til 08. Jeg var oppe max fem-syv min. Ja, vi er veldig heldige, men vi får nyte det, for plutselig en dag så kanskje snur det;)

Anyway, frøyesen våknet rundt 04 tiden, og Lavrans tok hun. Nå skal det sies at Lavrans også tok vaksiner i går og ble også litt «satt ut». Slitene, feber og trøtte. Før begge mine kjære tok vaksiner i går var vi en liten tur i byen. Deilig å tusle rundt i skjørt og shorts når solen og gradene er fine, men det blir fort kaldt med en gang solen forsvinner.

PS: Hjertelig takk for tips ang magen til F. Hun er mye bedre nå ;)

Jakke: Zara, Briller: Komono, Skjørt: Gina, Sko: Her, Veske: Selected

DSC02593DSC02595DSC02596DSC02599

Skriv en kommentar

1 kommentar

  1. OMG gøørl, kan jeg være så snill å få de beina dine? :D Fy søren så inspirert jeg blir av stilen din, den er så laidback og cool og comfy og fin – alt på samme tid! I fare for å høres ut som en skikkelig copycat er det alltid et spørsmål jeg stiller meg selv på morgenen når jeg skal finne dagens antrekk; what would Anja wear? Nei vettu hva, fortsett å inspirere slik du gjør hver dag – du stråler!