Jeg får så vondt

Det har vært så fint vær helt siden jeg sto opp, og jeg startet dagen men en mini photoshoot like ved Løkka. Etter det møtte jeg Glenn på Kaffebrenneriet. Der satt allerede 100 stk i solveggen, så vi moste oss inn på et lite bord. Vi kokte mens vi satt der og sommerfølelsenvar veldig på plass. Siden Lavrans skulle på Porsche treff kl 12 var det ikke lenge jeg kunne sitte å nyte solen med Glenn.

Lille Frøya frøyesen sliter litt med magen sin om dagen og jeg får så vondt av henne. Vær gang det er «noe på gang» ser hun på meg med blodsprengte øyne og jeg blir så hjelpesløs. Maserer magen, trøster hun og gjør alt jeg kan. Skulle ønske jeg kunne gjort noe. Malt funker ikke så bra for hun. Nå blir det en uke uten noe særlig brød, kjeks osv, og så får vi heller prøve litt grønnsaksmost og andre ting som er bra og hjelper på magen (lest litt på nett da ;)

Kom gjerne med tips dere mødre som leser bloggen og har opplevd litt vondt mage på deres lille ;)

Foto: Glenn

IMG_0540

IMG_0536

IMG_0534

Veske: Selected, Sko: Converse, Jakke: Zara, Topp: Just Female

Skriv en kommentar

10 kommentarer

 1. Datteren min slet også med treg mage da hun var omtrent et år. Hun hadde god effekt av fotsoneterapi.

  Lykke til og god bedring til den lille!

 2. Ser andre har nevnt både olje samt hjemmelaget sviskemos. Her tåler datteren vår dårlig frukt enda selv i en alder av 2,5, enkelte ting får hun veldig mye luft i magen av & blir forstoppet. Masse drikke(vann er å foretrekke innimellom), men for å få ned nok drikke så gir vi av og til saft, kuli osv. Bøy føttene og press knærne mot magen i jevne bevegelser, det funket bra når hun hadde kolikk.

 3. Lille min slet med hard mage også – fikk tips om å skifte morsmelkerstatning, har hørt at NAN kan være litt hard mot magen. Vi gikk over til Hipp og magen ble mye bedre..:)

 4. Uff stakkar liten… Kok svisker med vatn og mos det med stavmikser. Gi direkte eller bland i graut. Funka bra på treig mage ho datteren min:-) og så syns ho det var kjempe godt!

 5. Olje i grøten funka topp her!

 6. Hei, har ei jente på 3,5 som har slitt med magen siden hun ble født. Ikke gi Frøya kloster, hun er for liten. Forsøk med laktulose i saft, melka, eller annen drikke. Men vårt problem med laktulose var at det er rent sukker og vår datter fikk ikke sove natten gjennom da hun hadde alt for mye sukker i kroppen. Derfor kan movicol være bedre å benytte. Vi bruker det i perioder ennå. Varmt badevann med litt olje kan også hjelpe… Lykke til!

 7. Regner med at du har prøvd svisker/sviskesaft/sviskemos, det funka best her.

 8. Brukte lactukose vi også men jenta mi fikk luftsmerter av det. Så vi brukte movicol og klyster . Men movicol ville ikke hun ta. Då vi har brukt flytende parafin. Å det har vært det som hjalp oss. hun har slitt med magen i 4 år fra hun var 6-7mnd. Malt fungerte ikke i det hele tatt. Lykke til. Vet hvor vondt det er. Spesielt når hun fikk mikrolax,og avføringen kom ut og den var så hard så hard,hun gråt å var helt utslitt etter hun var på do. Føler med deg.

 9. Jenta mi strevde med det samme og vi måtte ty til avføringsmiddel. Lactulose som blir nevnt her funker veldig bra. Om «proppen» sitter fast der nede hjelper det å sette klyster – microlax som du får kjøpt på apoteket. Vi måtte holde på med dette i ett år før hun fikk systemet til å fungere selv uten å holde det inni seg. Lykke til! Det er så fælt når de ikke får det til.

 10. Bruk laktulose. Mener apotek1 har info om dette på nett. Det fungerte ihvertfall på våres lillegutt når han begynte med fast føde.:)