Navnefest del 1

/Deler av innlegget er sponset

Endelig har jeg kommet meg ned på bakken igjen. Det har vært en veldig slitsomt men fantastisk helg. Dagen i går gikk alt for fort og jeg føler at jeg ikke fikk snakket og hilst skikkelig på alle som kom, men det er kanskje slik en vertinne føler seg etter et stort selskap? Været var det ingenting å si på. Frøya, vår kjære kjærlighetsgudinne fikk det flotteste været. Mange mennesker og masse inntrykk, og Frøya holdt øynene oppe en god stund før hun sovnet i reisesengen vi hadde tatt med opp.

Vi hadde valgt hestesko borsetting med hvitt og rosa roser. Navnekortene bestilte vi fra Kortet Mitt, og hun hadde laget rosa og lilla sløyfe til jentene, og brun sløyfe til guttene, med en liten «diamant» i midten. Lavrans og jeg hadde selvfølgelig bordkort med Mor og Far på <3

Bilder tatt av min bloggvenninne June Holm

DSC_0041DSC_0043DSC_0045DSC_0051DSC_0022DSC_0054DSC_0032

Det gikk i rosa og hvitt og selvom jeg tidligere alltid har vært imot rosa, skjønte jeg selv at det er kanskje ville bli fint med rosa likevel. Hehe. Frøya kan ikke bare være en liten tomb-boy slik som moren sin. Rosa må det også være litt av.

Siden vi allerede er inne på rosa så ble det en skikkelig rosa Frøya kake også. Kaken vår bestilte vi fra Drømmekake og på fredag kveld kjørte vi ned til Drammen for å hente kaken. Litt rart men også litt koselig å kjøre nedover. Vi har jo en del minner derfra, og det er jo der Frøya ble født. Så kanskje en litt fin historie at hun også fikk navnefest kaken sin fra Drammen også ;) Kaken ble sluuukt! Rosa marsipan, skjokolade, bringerbær og sjokladekrem inni. NAM!

DSC_0331DSC_0374DSC_0360

Det var ikke bare denne flotte kaken som sto på kakebordet, men både familie og venner hadde hjulpet til med å bake masse deilige kaker. Vi ble mette alle mann. Er så glad for å ha så mange som stiller opp når man trenger  litt hjelp. Jeg er ikke noe flink til å bake, så det var kjempe kjekt at besteforeldre, mødre og venner ønsket å hjelpe.

DSC_0336DSC_0352

Etter all mat, kaker, kaffe, taler, gaver, en trøtt Frøya og strålende sol dro vi videre hjem til oss der vi hadde en liten samling med nære venner fra Bergen. En liten etterfest om man kan kalle det det. Jeg merker at jeg har styrt mye på med planlegging, gjester, handle inn ting, bestemme mat, purre på folk, bli litt skuffet, føle at jeg ikke får til alt og kanskje stresser litt for mye. Jeg tror alle koste seg og ikke tenkte på alt like mye som meg på selve dagen i går ;)

DSC_0080DSC_0077DSC_0090DSC_0096DSC_0064DSC_0103DSC_0101

Heia kjærligheten. A

Skriv en kommentar

3 kommentarer

  1. Så utrolig fine bilder! :D Virker som en fantastisk dag <3
    Dere er så fine :)

  2. Flink du var! Jeg er alltid sånn selv som vertinne, men ofte så gjør vi det mye bedre enn vi tror ;) Men vil heller være for flink, tenker nå jeg :D

  3. Det ser helt fantastisk ut, Anja! :)
    Den kaken var utrolig lekker og ser kjempegod ut! Håper dagen ble et minne for livet og at dere alle sitter igjen med en flott opplevelse. Jeg selv elsker det å planlegge bursdager og fester. Morsomt! :) Hva heter lokalene dere hadde festen i og hvor ligger det?