Siden sist

I skrivende stund har jeg akkurat lagt Frøya igjen. Som jegtidligere har fortalt dere, så våkner hun om morgen, spiser og sovner igjen. God morgen Norge er på (som det alltid er), og jeg skal snart begynne med frokosten.

Jeg fikk mye respons på mitt innlegg #jegharopplevd. Et veldig viktig tema og jeg ser at det tar helt av i media. Jeg ble kontaktet selv og jeg er litt spent på hva utfallet blir. Med tanke på at forsvaret også har blitt kontaktet. Nok om det tema der nå, vi får bare vente å se hva som skjer. Men noe må skje for jeg fikk flere henvendeler fra jenter som var i forsvaret nå som opplevde det samme fremdeles. Det er skam!

Over til noe fint og flott. Haha. Det er en stor dag i morgen og det blir noe frem&tilbake på oss alle i dag. Stort besøk fra Bergen denne helgen og de skal jeg allerede få se om kun noen få timer. Da drar jeg med meg Frøya inn til byen.

Men nu, frokost. Heia kjærligheten. A

Briller- Komono,  Jakke- Selected, Genser- Selected ,Veske- Selected, Bukse- H&M, Sko- H&M

DSC02491DSC02492_2

Skriv en kommentar

5 kommentarer

  1. hvor er genseren fra? :)

    1. Den er fra Selected i Bergen.

  2. Hei!
    Hvor har du kjøpt det fine smykket ditt? :-)