Når du bare vil gi opp

Det er rart hvordan ting plutselig kan forandre seg over natten. Da jeg våknet i dag følte jeg meg helt uttafor. Etter frokosten følte jeg meg bare enda mer uttafor. Unasett hva jeg prøvde å fylle hodet mitt med av fine tanker var det bare negative ting som kom ut av det. Ingenting var bra nok, alt gikk til helvete, og det var ikke vits å gjøre noe, etc. Den følelsen av at du bare har lyst til å slippe alt du har i hendene og dra vekk. Da vi satte oss i bilen på vei ned til Drammen lå jeg bare som en slakt i setet. Stirra på alt og alle. Vi var en halvtime forsinket og når vi kom til resepsjonen på intensiv avdl fikk vi beskjed om at vi hadde kommet en dag for tidlig. Jeg dro på meg det tunge sure fjeset mens jeg så på Lavrans. «Ja da gjorde vi det da». Det er min feil for det jeg er som styrer og holder på med begges avtaler, møter, legetimer, photoshoots osv.  Tanker og følelser ble jo ikke noe bedre etter at jeg hadde feilet ang dato, og i sinne gadd jeg ikke stå i heisen med Lavrans. Jeg gikk fra 13 etasje og ned.

Mens jeg gikk nedover trappene tenkte jeg at det er jo egentlig ikke noe som er galt. Det er bare det at i dag har jeg en skikkelig dritt dag. Bare det at jeg hadde tatt feil av datoene gjorde at jeg nesten begynte å gråte der jeg tasset ned i joggisen. Kan jo ikke bare gi opp bare fordi jeg har tatt feil av en dato?! Omg det høres helt dustete ut. Barnslig. Men du vet jo når du har den dårlige dagen og alt bare blir enda dårligere for hver time som går.

Jeg hadde faktisk ikke tenkt til å blogge noe i dag fordi ,ja, dagen i dag er kanskje ikke noe å blogge om, men igjen hvorfor skal jeg skrive noe piss om at jeg er glad og alt er så fint&flott når det ikke er det? I dag er det ikke det, og da kan jeg like gjerne dele slike dager som fine dager. Alle har kjipe dager ;) Nå har jeg klart å få i meg noe mat (har ikke spist siden 08) og jeg kan banne på at det ikke akkurat hjulpet humøret. Blodsukker helt på bånn! Nei, jeg kan ikke gi opp bare pga en dårlig dag med dårlige tanker og følelser. Det er en dag i morgen og den håper jeg blir bedre..

Heia kjærligheten

fghjktyuioasxcvbn

Skriv en kommentar

4 kommentarer

  1. Snart kommer jeg og da blir du glaaaaad <3

  2. Anja! <3 Jeg lo GODT når jeg leste dette! Er så godt å høre at det ikke bare er jeg som helt uten videre kan ha en jævla dårlig dag, begynne å gråte selv om jeg ikke har noe å gråte for, og på trass, ja for eksempel, gå ned 345 trapper bare fordi.. På slike dager er det bare å la alt gli forbi, komme seg i seng og håpe at dagen i morgen blir litt bedre.
    Du er fantastisk!

  3. Hilsen en følsom sjel :)

    En ting jeg lærte nylig er at man aldri skal prøve å styre følelsene med å feks «fylle hodet med positive tanker» Hvis man har tunge/kjipe følelser. Skal man bare ha de følelsene,og kroppen vil automatisk styre deg mot gleden når den er klar. Kroppen er ganske smart og skjønner ting før hjernen gjør det. For å kjenne STOR glede må man også kjenne stor nedgang. Nå ble det en del babbling her ser jeg :)
    Håper du får en bedre dag i morgen!

  4. Du er veldig inspirerende!!