Den aller første

Etter at vi hadde sittet i hagen til Samuel og Elsa i noen timer i solen (og regn) i går, dro vi hjem for starte grillingen. Nå er faktisk grillsesongen i gang og den aller første grillingen er overstått. Det ble ikke den store grillmiddagen men det ble det vi hadde (igjen) i kjøleskapet. Godt var det og vi la oss gode og mette etter å ha spist og spilt Playstation.

Dagen i dag er full av planer. For min del blir det besøk, lunsjdate og middag på Aker Brygge med en venninne fra Bergen i kveld.

Heia kjærligheten

DSC02446DSC02447DSC02453DSC02450

Skriv en kommentar

4 kommentarer

  1. Hei Anja :)
    Jeg er en ny leser så jeg spør egentlig bare av ren nysgjerrighet nå, men hva driver du med? Skjønner at du er i mammaperm nå, men bare lurer på om du har noen utdanning eller hva du har planer om å gjøre når den herlige lille jenta deres skal begynne i barnehage? :)
    Du er er utrolig inspirerende, stå på!!

    1. Hei =) Før jeg gikk ut i mammaperm jobbet jeg i Nrk og Peak Performance. Har journalistutdanning. Hun begynner ikke i barnehage før til neste år, så jeg skal være hjemme med hun :) Tusen tusen takk <3

  2. Vi starter grillsesongen etter arbeidstid idag! Å det GLEDER jeg meg til! Heia kjærligheten! Jeg blir så glad av å lese bloggen din! Jeg er gravid med nr to, og har humørsvingninger så det KOSTER etter.. stakkars mann… blir positivt innstilt etter å ha trykka innom siden din! ;) Heia deg! :p