Skape noe nytt et annet sted

Det er ingen tvil. Vi skal flytte videre på oss. Vi er på en evig jakt hele tiden. Jeg sitter limt fast til macen døgnet rundt på jakt etter den perfekte leiligheten. Det er ikke bare bare. Vi ønsker oss et sted som har godt med plass, to-tre soverom, balkong/terrasse, god planløsning og ikke minst, til en god pris. Det eneste vi vet er at vi forblir her ute på Fornebu/Snarøya. Det er nok her vi gror fast de nesten fem årene. Jeg kunne faktisk ikke tenke meg noe annet sted å bo akkurat nå. Liker ikke byen, og liker heller ikke å føle at jeg bor et stykke unna «alt». Mest av alt bor og vil vi fortsette å bo her pga svømmetreningen til Lavrans. Svømmehallen er ti min og gå fra oss nå dagsdato.

Siden fredag har jeg sittert å revet meg i håret. Vi har kanskje klart å finne den perfekte leiligheten. Den er lengre ut mot Snarøya og ligger så og si vegg i vegg med svømmehallen. Får vi den, blir jeg frelst på alle mulige måter. Den er alt vi ser etter.

Jeg krysser alt jeghar for at den blir vår, og at vi kan flytte inn i juni! Tvi tvi.

Fikk disse kule GULE Adidas skoa i posten på fredag. De kan se litt «stive» ut, men de er helt insane myke og digge å gå i. De får du Her (spons)

DSC02435DSC02437DSC02438DSC02439

Skriv en kommentar

4 kommentarer

  1. Håpe leiligheta bli bænkers! :) :)
    Gult ææær kuuult! :) ;) ☆☆☆

  2. Skal dere ikke kjøpe da?

  3. Hei!! Hvilken størrelse har du i disse skoene? Sliter litt med å finne ut hvilken jeg skal bestille, bruker 37 til vanlig!

    1. Disse er helt normale i str. Jeg bruker 38 og disse er i 38 =)