Polfareren, klatreren og svømmeren

Enten om vi har gjester eller blir invitert bort til noen andre i helgene, blir det fort taco og vin. En klassiker og en ganske safe middag. Da kan jo alle velge selv hva de vil ha på, sier Lavrans. Så sant så sant, og i går ble det taco og vin igjen.

Når du samler en polfarer, en klatrer og en svømmer er det ikke mye Elsa (samboeren til Samuel) og jeg kan «komme med». Ja vi kan svømme, vi har helt sikkert klatret (i et tre når vi var små) og jeg har sittet på dekk på en seilbåt en fin sommerdag for fem år siden. Det var egentlig bare å sette opp en skillevegg mellom jentene og gutta. Vi snakket om vårt og trioen satt å diskuterte hvordan de kunne gjøre hverandres yrker. (Ps. Jeg kan godt dra ned til Sydpolen;) Ta meg med a!

Magnus er en av verdens dyktigste sportsklatrere og kan vise til mange titler (og for en helt insane kropp han har, google him girls. He¨s single!) Han og Lavrans klatrer en del sammen, og sist uke skulle jeg egentlig ha blitt med for en liten tur i veggen, men det ble desverre ikke noe av. Har det til gode.

Kvelden ble langt og til slutt satt vi alle å snakket om hvordan vi alle kunne gjøre hverandres yrker (mammaperm.no, haha). Jeg blir jo så inspirert og fasinert av slike karer. Samuel som har skrevet bok (Hold fast), vært på Sydpolen og holder foredrag. Wow. Blir aldri lei av å høre på historiene hans. Gleder meg allerede til neste tacokveld. Nå blir det mye taco fremover føler jeg. Eller kanskje vi skal bytte ut tacokveld med grillkveld?

Ha en fin fin dag i solen, her på Fornebu blir det tur i solen, kanskje kjøpe oss en is og nyte helgen før det er full rulle neste uke.

DSC02400_2DSC02403DSC02415_2DSC02420DSC02430_2

Skriv en kommentar