New in- This dress

Jeg er en kjolejente (en stor en). Er ikke så fan av bukser. Men boyfriendjeans er noe jeg har falt veldig for i fjor vinter. Hadde jeg kunnet gått i sommerkjoler året rundt hadde skapet mitt kun vært fylt med kjoler i alle farger og fasonger. Maxikjoler er noe jeg liker best, og spesielt de med det lille ekstra. Jeg har allerede handlet som en gal fra nett (funnet en del på Bloppis faktisk) og revet til meg kjoler i butikkene i frykt for at strl min skal bli utsolgt. Det har hendt så mange ganger at når sommeren endelig er her og jeg skal ut å finne meg noe fint, nei, da er alt borte.

Orviken (Lene) som hun så fint heter på mobilen min lanserer sin nye kleskolleksjon nå veldig snart, og jeg har funnet mine fav. Det ble denne råfine maxikjolen, et skjørt og en digg t-skjorte.

Før familien på tre reiser inn til byen må jeg dele dette med dere. Kom over denne bloggen i dag tidlig. For ei sprek og fantastisk dame. Hun gir nemlig bort brudekjolen sin til en som virkelig trenger den <3 Så skal du gifte deg  eller kjenner noen som fortjener en brudekjole, sjekk den ut Her :)

Hva syntes dere om kjolen?

DSC02245

DSC02251

DSC02261

Skriv en kommentar

5 kommentarer

  1. FIIIIN <3 Den kledde du såå godt :-)

  2. Etter å ha vært fast leser av fotballfrue i ett år, så er du nå den som inspirerer meg mest av de 3 bloggerne jeg følger! :) kjenner meg litt mer i samme gate som deg! Du inspirerer å er så flink til å skrive! All creds!

    1. Wow!! Tusen tusen takk!! Made my day :)