Nakenmodell

Jeg vet ikke med dere, men jeg sover i hvert fall ikke med pysj(sover i trusa). Om morgen når Frøya våkner spretter jeg opp av sengen, henter hun, tar hun på armen, går ut på kjøkkenet å lager mat til hun. Jeg tenker ikke på at jeg kanskje burde dekke meg til litt en gang. Hvem ser meg? Ja hvem ser meg. Jo hele Bygg AS som står 150m utenfor terassen vår. Hva er det de ikke har sett av meg til nå. Rompe, pupper og et skikkelig trøtt trynet som dasser rundt med Frøya på armen mens hun får mat. Det skal de ha, de later som de ikke ser meg.

I går var vi på visning på en leilighet som ligger videre innover til Snarøya. Den lå så og si 200m fra sjøen, tre soverom og kjempe fin. Om den blir vår får vi se. Ting er ikke helt spikra enda. Tvi tvi! Men en ting skal sies, jeg gleder meg til å ikke måtte pakke meg inn hver gang jeg står opp med Frøya. Ja ja jeg møter de nok aldri igjen, Haha.

me

Skriv en kommentar

4 kommentarer

  1. Så deil som du er, så blir det i hvert fall ingen klager ;)

  2. Haha.. Jeg kjenner meg faktisk litt igjen. Jeg sover også i trusa og har flere ganger sprada i trusa fra soverommet og bort til badet. Jeg og samboeren min bor sentralt i Oslo i en bygårdsleilighet og naboer kan se meg nesten uavhengig av hvor i leiligheten jeg er. Har ikke fått noen naboklager enda, da. :p Haha.. Jeg kommer vel antageligvis aldri til å møte på de heller..