Nå nærmer det seg- 30% off!

/Adlink

Det er ikke lenge til vi kan ta på oss de lette sommerklærne og slenge bort den store jakken. Når det kommer til trening er jeg veldig glad i å trene ute om sommeren. I dag er det faktisk 16 varmegrader her ute på Fornebu, men ikke helt singlet og shorts vær enda med tanke på løpeturer. Jeg skulle egentlig ha PT trening med Kristine i dag. Onsdager er min faste dag med Kristine. Da jeg våknet i dag tidlig klarte jeg nesten ikke svelge og halsen min var helt gåen. Det betyr at kroppen min skal få hvile og jeg får heller få til en egentrening her hjemme eller på Elixia når formen er på plass.

Har du lyst til å ta en prat med Kristine på Smart Trening får du 30% på første timen sammen med denne herlige jenta. Etter to mnd har hun klart å få meg tilbake på rett spor ang kosthold, energi og overskudd. Nå gleder jeg meg til siste innspurt før sommeren!

Send hun en mail davel ;) Merk den med Anja, så får du 30% off. Kristine@smarttrening.no

Har du noen spørsmål til meg ang mine mål, kosthold eller Kristine, fyr løs. Dont be shy ;)

La deg bli inspirert

awsedertyui

1: Her 2: Her 3: Her 4: Her 5: Her 6: Her 7: Her 8: Her

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Hvor ofte trener du?
    Har du noen treningstips å komme med?
    Ha en fin dag videre flotte Anja

    1. Jeg trener 1-2 gange ri uken =) Jeg prøver å få til flere timer alene, men jeg er nok litt lat og finner ikke tiden. Tips, hmm, det spørs hvilke mål du har med treningen?
      Klem