Ta det med en klype salt å få hvitere tenner ;)

/Skrevet i samarbeid med Cosmo Beauty

God morgen! Da var det på tide å fortelle om den gangen jeg trodde på absolutt alt jeg leste på nettet ang tannblekning og holdt på og avlyse hele timen. Det var egentlig meningen at både Lavrans og jeg skulle gjøre det sammen, men han valgte å vente litt (for å se hvordan jeg opplevde det ;) Haha. Neida.

Nå skal det sies at mine tenner var ikke av de mest «brune». jeg har alltid vært flink med tannpuss, nesten ingen hull, men jeg drikker en del kaffe. Det begynte jeg å merke på tennene mine i fjor. De hadde rett og slett blitt litt gul/brune. Så hvorfor ikke prøve tannblekning?! Jeg Googlet meg rundt og fant så skrekkhistorier fra andre som hadde bleket tennene hos tannlegen. Jeg begynte å revurdere timen og fikk helt skrekken. Jeg har nemlig pusset for hardt rundt tannkjøttet flere steder og vet at slike steder iser!

Jeg dro likevel og fortalte med en gang skrekkhistoriene jeg hadde lest, at jeg egentlig ikke ville lengre og om hun hadde gjort det. Det hadde opptil flere ganger og aldri opplevd slik andre la ut om på nettet. Selvfølgelig kan det være at noen opplever det slik, men vi har aldri hatt en eneste kunde som har pinet seg igjennom denne behandlingen.

Jeg hoppet i det og fortalte hun om de områdene der jeg hadde pusset for hardt og var redd for ising. Hun la en slags gèl på tannkjøttet og så en blekningskrem på tennene mine. Så lå jeg der i ca 45 min. INGEN smerter og ingen ubehag. Det eneste var at jeg ble tørr på leppene mine fordi munnen min var åpen såpass lenge. Så til dere som vil prøve tannblekning, ikke tro på alt dere leser på nettet. Alle er forskjellige og det kan faktisk være at det ikke er noe ising, som da ble mitt tilfelle.

Jeg er veldig happy med resultatet. Jeg fikk noen små hvite flekker rett etter behandlingen, men de ble borte dagen etter. Tydeligvis er dette noe som er helt normalt. Bildene er ikke av den beste kvalitet (mobilbilder), og det er vanskelig å se før og etter, men jeg er super happy og ser at tennene mine er hvitere enn det de var tidligere ;)

Behandlingen finner du her: Cosmo Beauty

Så der lå jeg da. Haha. Har du spørsmål, fyr løs :)

vgt

Skriv en kommentar

6 kommentarer

  1. Har du gode erfaringer med cosmobeauty? Har lest så mange dårlige erfaringer med dem

    1. Hei, ja jeg bleket tennene mine der før sommeren ifjor, men det skal jeg ikke gjøre flere ganger. Behandlingen var jeg helt ok fornøyd med, men servicen og hvor lite «proft» det var er grunnen til at jeg ikke ønsker å benytte meg av stedet lengre.Det er ikke bare å gå bleke tennene sine, så jeg var tydeligvis heldig som ikke fikk noe «skader». Gjør det hos tannlegen eller hos en som sjekker tennene dine før en slik behandling utføres. Ting var veldig halveis. Synd, men det er det jeg sitter igjen med, og da vil jeg ikke anbefale et sted. Anja :)

  2. Jeg har så lyst til å bleke tennene mine, men har aldri gjort det. Interessant å lese om din erfaring med det. :) Når jeg er til tannpleier bruker jeg å få sandblåst tennene, føler meg jo veldig fresh og fin en kort stund, men føler de fort blir litt gule igjen. At jeg drikker kaffe daglig hjelper vel ikke på den saken heller. :p Hehe… Hvor lenge er det siden du bleket tennene? Holder de seg hvite? Er det verdt pengene? Så på siden at det kan holde i 2 år, det høres jo veldig bra ut! :)

    1. Hei hei=) Jeg gjorde det for ca to uker isden og mine er fortsatt like hvite ;) Jeg er veldig fornøyd og angrer absolutt ikke! Klem fra en stooor kaffedrikker ;)

      1. Det høres veldig bra ut. :) Kanskje jeg skal koste på meg det, da. :)

  3. Ser veldig bra ut:) hvor mye koster det? Å hvor gjorde du det?