Forbanna på alt og alle

Når du sitter lei, forbanna og makteløs alene og sturer i veggen. Hva tenker du da? Hva gjør du da for og ikke forsvinne helt ned i kjelleren? Begynner du grine mens du sitter å ser på bilder? Åpner du skapet for å dra frem den store Kims posen eller tar du på deg headsettet med musikken som får deg opp?

De siste årene har jeg brukt musikken mye. For å ikke ende helt nede på bakken er musikken det jeg bruker mest. Det er ikke bare i de tunge dagene jeg bruker musikken. Selvfølgelig hører jeg på musikk når jeg er glad også. Musikken kan si mye en person. Mange tror kanskje de vet hvordan type musikk jeg hører på utifra hvordan jeg går kledd eller ser ut. Det er noe med min type musikk som hjelper meg gjennom de sure og tunge dagene. Det blir veldig lett og ikke tenke så mye på det som fikk deg i dårlig humør, og det blir enklere og ikke få resten av dagen ødelagt. For meg hjelper det mye. Tanker og følelser settes i sving og de følelsene jeg satt med i starten er kanskje byttte ut med en sterk og «i dont care» holdning i stedet.

Det verste jeg vet er at noe sårende eller slemt ødelegger dagen min. Slemme og ufine kommentarer feks sårer. Selvfølgelig gjør de det. Men det kommer en tid der du har fått så mye drit rettet mot deg som person, mor, og alle andre faktorer at «I dont care» er på autopilot. Hvorfor skal jeg la noen ødelegge for meg? Er det viktig? Påvirker det egentlig livet mitt? Nei, det gjør ikke det. Jeg personlig vet akkurat hvilken type musikk jeg ikke kan høre på hvis jeg er veldig lei meg. Det siste jeg setter på da er Pink Floyd. Det er som bensin på bålet.

Under har jeg lagt ved min type musikk. Hvordan type musikk trodde du at jeg hørte på? Hva hører du på?

Skriv en kommentar

5 kommentarer

  1. For det første så liker jeg bloggen sin så himla godt. Noen ganger kan den virkelig negativ, men jeg tror vel heller det er de andre bloggerne som kan være så himla falske haha
    Vil bare si jeg liker så.godt å komme inn her og se hvordan det går med deg. Jeg er i et forhold der frem til nå er det typen min som har sittet hjemme og ventet og mnd… og jeg føler meg så forferdelig. Han er ikke alltid like støttende som deg da.. men finner mye trøst i å lese bloggen din! Og Frøya er så nydelig navn! Har faktisk tenkt å navne barnetil mitt det i mange år hvis jeg får en jente

  2. Må smile litt når jeg ser at du også hører på denne «nigger» musikken. Må si det er den ENESTE jeg kan si jeg føler faller rett i smak hos meg. Elsker den bassen og beating som nigger musikk har. Er liksom noe eget, som ikke andre white musikere har. Må si at Chris Brown har mye bra :) (Loyal, Bitches N Marijuana) Tyga og :)

  3. Kan du skrive et innlegg om abort..? Du har jo mange jentelesere, så spennende å lese litt tanker du har om tema.. :)

  4. Har lest noen av de negative kommentarene du får noen ganger. Jeg blir bare å riste på hodet, de er jo helt bak mål! Vær så snill å ikke bry deg om dem, for du er så mye bedre og finere enn slik smålighet <3

  5. Jeg elsker hvor utrolig ærlig du er. Innlegget du hadde i går om Frøya.. Det var gripende. Som mor til ei lita Solveig, som nå er 20 måneder, så tror man at man forstår. Men det vet jeg jo selvsagt at jeg ikke gjør. Du er utrolig sterk. Og virkelig som ei fantastisk jente.