PepCall is my new best friend

God søndagskveld alle sammen. I dag var den første fridagen til Lavrans på lenge, så i dag har vi brukt tiden sammen skikkelig før vi skal avgårde på middag hos Samuel. Men før familien på tre skal bort til Samuel er det tid for litt PepCall.

/Reklame

Etter fredagspilsen med United Bloggers byttet jeg mobilabonnement til PepCall som har en helt unik løsning du kan spare mye på. De fleste har jo en fastpris hver mnd. Det har både Lavrans og jeg. I stedet for en fastprispakke som blir kjempedyr om man bruker for mye data gir PepCall deg den fastprispakken som blir billigst for deg denne måneden, helt automatisk! Jeg starter faktisk på kr null hver måned og får ingen regning om jeg bruker telefonen lite. Hvor digg er ikke det?

11000652_10152558224732202_362422990_o

Abonnementet er faktisk gratis om du bruker telefonen lite og du har heldigvis dekning fra Telenor (Det er det jeg har hatt tidligere). Det er kjempelett å bytte, du kan gjøre det enten i skjemaet under eller på PepCall.no!

Jeg bruker mobilen mye. Det går mye i telefoner og sms til Lavrans (selvfølgelig) og enda mer til facebook, instagram og mail. Sjokket kommer hver gang jeg åpner regningen. Haha. Men, nå har jeg byttet til PepCall som har et helt genialt mobilabonnement med automatgir! I stedet for å betale masse ekstra hvis man bruker for mye, tilpasser abonnementet seg ditt behov hver måned. Gleder meg til å se min første regning allerede. Haha. Hver måned starter man på kr null og så får man automatisk den pakken som blir billigst.

11040560_10152558224752202_1648407314_o

Lue: Her Genser: Her

Så dette ble dagens tips og reklame fra min side;) Bytt til PepCall du også da vel! Bruk skjemaet under eller bytt på 15 sekunder på www.pepcall.no :)

Kos dere videre i kveld. Nå venter det kalvestek på oss. Nam! 

Skriv en kommentar