GIVEAWAY

Snart er det påskeferie og jeg er i hvert fall klar for å sitte i solveggen med bobblejakke, lue, solbriller og en kaldt øl i hånden. Vi skal opp til Vikerfjell med familie og venner etter at Lavrans kommer hjem fra et mesterskap i Danmark.

Krysser fingrene for at påsken blir slik den ble i fjor. Sol sol og atter sol. Så skal det også sies at jeg gleder meg enda mer til å feire første påske med lille Frøya min. Er bare bonus hvis det blir sol. Fint får vi det uansett.

Men folkens, er dere klare for påsken da? Ski, kakao, snø, påskerenn og masse god stemning? Vil du ha en super duper fresh lue? Jeg gir bort en nå og den kan bli din. Trykk på «lik» knappen, fortell kort i kommentarfeltet hva du skal i påsken og hvorfor akkurat du trenger eller ønsker deg denne lua ;)

Luen er fra Adidas (Junkyard) og det er ONE SIZE- Neon

Ha en fin fin søndag alle sammen, og hurra for kvinnedagen:) PS: Vinneren blir annonsert i morgen på bloggen :)

DSC01479

DSC01480DSC01481

Skriv en kommentar

16 kommentarer

 1. Ville hatt luen til å bruke i påsken! Skal ha jobb-påske, på ny arbeidsplass i en liten bygd 3 timer utenfor hjembyen Bergen. Så jeg får ikke ferie, men blir sikkert kjekt uansett! Har ikke facebook, så får ikke liket! Håper jeg med likevel :)

 2. Hei Anja, vi har ingen planer for påsken enda. Tror dessverre det blir bypåske på oss i år. Skulle gjerne ha vært på fjellet men da hjelper det å sitte hjemme på terrassen med en super fresh lue:) Krysser fingre.

 3. Gratulere me dagen, fine, flotte og inspirerende Anja! :) Denne påska blir vel preget av mye sitte-aktiviteter, da jeg sliter med en menisk som ikke er god:( Veeldig kjedli, da påska er høydare for aking og leking for min del. Den freshe lua hadde virkelig gjort min påske mange hakk lysere! Selv om jeg må sitte i ro, hadde det jo vært gøy å kunne føle seg fresh i solveggen med denne lua :)

 4. heisann.. vi skal på hytta i påsken. og som tredjegangs gravid og med bekkenløsning fra h….te så blir det mye stillesitting i solveggen mens mann og barn leker og herjer. da hadde det vært godt med en såå fresh lue både til og varme øra,men også hjelpe på humøret til en noe frustrert gravid mamma som helst skulle klart å gjøre så mye mer lamme barna <3

 5. Bypåske her! Da noen må jobbe og holde byen(Oslo) trygg;) Kul og fresh lue, som fresher opp gata! Gratulerer med kvinnedagen også:)

 6. Hei. Du, den var kul. I påsken håper jeg også på sol og fint vær. Jeg skal operere foten min om 2 uker, så påsken i år blir jeg sittende med foten høyt og sende de andre ut på ski. Derfor håper jeg på påskesol i hytteveggen med bøker og en øl. Og det hadde jo vært veldig bra å være varm på ørene også, og samtidig se fresh ut (fake it til you make it)!!! Hilsen Anja

 7. Jeg skal på hytta og gå på ski, og forhåpentligvis shoppe litt på Lillehammer! Denne lua hadde passa bra til begge deler :) Også har det seg sånn at jeg pleier å rappe morfars røde topplue, så min egen grønne hadde nok ikke vært så dumt… :D

 8. Heia.
  I påsken skal jeg, 3 venninner og fedrene våres vandre over Hardanger vidda på ski. Jeg elsker å bruke luer, men har dessverre litt mangel på freshe luer som den. Så den hadde vært tipp topp og hatt med på en tur som dette. Det kan være kaldt og tåkete vær mens vi er ute å går, så en lue man kan se godt og som varmer hadde vært knall :-)
  Etter turen skal jeg bare være på hytten min på Hovden og gå på skitur med venner!
  Elsket fargen på lua og den kommer til å være mye i bruk om den blir min <3

 9. Jeg er så heldig at jeg skal til varmere strøk i påska, men siden jeg jobber i barnehage bruker jeg lue hver dag! Denne var superfresh, og gjør at barna lett ser meg når vi er ute :) Krysser fingrene!

 10. Hei søte du :) Jeg har bursdag 3 april på langfredag og her i kalde nord med mye vind har det vært fint å ha så fin lue på når jeg skal ut å gå med mine små <3 Blir turer i marka med ski og bålkos, familiekos <3 Føre tradisjoner videre for mine små <3 Håper du og dine fine får en riktig fin påskefeiring Anjamor, du er så ærlig & hærlig <3 God påske til deg & dine :D <3

 11. Jeg er alltid så kjip og standard i klesstilen på fjelltur, hadde vært skikkelig kult å være litt fresh i påskesola!

 12. Vi tenkte oss på hytta med familien min. Lillemann er kun 3,5 mnd gammel så blir en rolig hyttetur med kakao i solveggen og koselige trilleturer på fjellet!<3 Må si jeg gleder meg masse til og komme litt vekk fra hverdagen og koble helt av på fjellet! :-D
  Håper dere får en strålende tur på fjellet :-D

 13. Jeg skal til Belgia på sykkelritt og treningsleir, i fjord når vi var der var det kalt og ikke noe tegn til sommertemperaturer. Å fått akuratt den luen hadde vært kjempekult, og hadde blitt ett plaster på såret om det er like kjipt vær som ifjor. Når vi nå er innstilt på at det skal være sommer temperaturer..

 14. Jeg skal besøke min bestemor på Voss. Og der er det jo så mye snø i fjellet, at det hadde vært greit med en lue som man blir sett med! :)

 15. Så fresh lue :D
  Jeg skal hjem til foreldre og kjæresten i påska :) Endelig får jeg en lang og fin påskefeire :) I fjor havna kjæresten på sykehuset i påska, så den ble tilbragt ved sykesengen hans, mens jeg også leste til eksamen. I år satser vi på at han holder seg frisk, så vi får besøkt masse familie, tilbragt mye tid sammen også må jeg bruke litt tid på bacheloroppgaven som skal leveres i mai :)

  Jeg ønsker meg denne lua for jeg trenger en bitteliten oppmuntring og har ikke råd til å kjøpe meg ei sånn lue selv.. :)

  Gratulerer med kvinnedagen Anja :)

 16. Jeg skal dra til Kiel i Tyskland på color line med Mathilda min beste venn. Hvis jeg vinner vil jeg gjerne gi denne luen til henne sånn at hun kan bruke den når vi for eksempel skal gå ut på dekk og suge til oss litt sjøluft