New in

/sponset

I går var jeg på fredagspils hos United Bloggers sammen med alle de andre bloggerne, agentene og mange andre nye fjes jeg ikke hadde sett før. Alltid gøy å hilse på nye mennesker. Vi var så heldig som også fikk intim konsert av selveste Alejandro Fuentes. Fantastisk. Pizza og vin gjorde Anjamor happy og fornøyd, og det var koselig å komme seg ut litt sammen de andre.

Lene og jeg dro hjem litt før de andre da savnet etter kjæreste og lille Frøya ble for stort. #slitenmor. Hehe.

Tenkte jeg skulle vise dere de nye freshe plaggene og skoene som har ankommet mitt skap. Det er så deilig med farger og jeg må bli enda flinkere til å bruke farger. Jeg går alt for mye i beige, grått og svart. Nå er det snart vår og sommer og da må jo litt mere freshe farger også brukes.

DSC01462_2

Kuleste t-skjorten: Her

DSC01466

DSC01468

Looney Tunes genser: Her

DSC01438

DSC01436

Nike sko: Her

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Høres ut som du hadde en herlig kveld.. Jeg syntes det er viktig å bruke litt tid uten mann og barn også, for da kjenner vi at vi savner dem. De Nike skoen var råstilige.. Ha en fin helg

    1. Takk takk :) God helg til deg Monica <3