Sliten og lei? La meg lyse det opp for deg.

/Lysene er sponset

I mitt Valentine innlegg Her, skrev jeg om hva Lavrans og jeg setter pris når når dager som Valentine og kjærestekvelder finner sted. Jeg personlig setter veldig pris på å ha slike kvalitetsdager, og gjerne for meg selv også. Midt på dagen eller etter at Frøya har lagt seg på kvelden. Stå lenge i dusjen å ha fotbad etterfulgt med en fotmasje feks. Nå er Lavrans på Tenerife og jeg har kveldene alene mens Frøya sover. Det er ganske deilig!

DSC01257DSC01262

Lysene jeg fikk sponset av Flirt i Torggata 21 (ved Starbucks) tenner og har jeg brukt hver dag siden jeg fikk dem. Det ene står på stuebordet sammen blomstene mine og det andre inne på badet, og enten midt på dagen eller kvelden tenner jeg de og bruker de. Mammapermen gjør at jeg har tid på dagen. Hehe. Men JA, de kan brukes, og det er helt genialt. Det lukter så godt i stuen og på badet etter at jeg har brukt lysene. De gir heller ikke en ubehagelig sterk lukt som mange andre duftlys kan gjøre. Massasjelysene innholder Jojoba, Shea Butter, Vitamin E, Soy og Aloe og er helt fri for Parafin, Parabener, Sulfater og er heller ikke testet på dyr.

DSC01263

Det at du også kan bruke lysene som masasjeolje hvis du feks vil myke opp føttene dine, noe jeg bruker de til, liker jeg godt. Lavrans og jeg brukte forøvrig lysene også på nakke og rygg før han dro, så du kan bruke de på hele kroppen. Det er ikke stearin og du brenner deg ikke. Disse går jeg veldig gode for! De har forskjellige dufter og strl på lysene. Jeg likte Dark Vanilla best, og det er den vi har.

BeFunky_DSC016273.jpg

Håper dere får en fin kveld folkens. Nå er det middag med myke føtter i tøfflene. Hvis du vil prøve lysene, stikk enten innom Flirt i Torggata 21 (ved Starbucks) eller klikk dere inn på nett. Bruk teamsolli som rabattkode og du får avslag på den varen du kjøper:) PS: Det jobber kun jenter der og jeg kan anbefale undertøys avd som er rå lekker! (håndlagde undertøy)

 Takk for at dere følger med på meg og oss.

Skriv en kommentar