Jeg hater disse morgentimene

For dere som leser bloggen min daglig og har fulgt litt med, så vet dere at Lavrans og jeg leier en leilighet her ute på Fornebu. Da jeg fødte Frøya og vi bestemte oss for å flytte fra Bergen måtte vi finne det første og beste. Vi fant en perfekt stor leilighet til oss tre som vi kunne leie i et år. Vi har allerede begynt i det små å se på nye leiligheter her ute Fornebu. Vi gleder oss veldig til å finne noe nytt og kanskje noe vi også kan kjøpe. For jeg må si at de siste mnd har det ikke akkurat vært behagelig å stå opp. Desverre har de begynt å bygge RETT utenfor stuevinduet. Vi snakker kanskje 10-15m fra terassen til nærmeste gravmaskin. Det er ikke bare en, men fem gravmaskiner, flere andre byggebiler, you name it. Hver dag når jeg står opp ser hele verden rett inn. Det er null privatliv.

Jeg har begynt å dra for alle gardinene hver eneste dag, og jeg føler at jeg sitter inni hulen min og «hater» på alt som foregår utenfor vinduet. De holder på fra tidlig morgen til sent på kveld og jeg syntes virkelig synd på de som har kjøpt de andre leilighetene ved siden av denne leiligheten som vi leier. Absolutt alle kan se rett inn i stuen din. Det var ikke sånn i fjor sommer da vi overtok leiligheten. Da var det en stor hage foran alle terrassene og det var usjenert og fint. Nå er det bare trist. Jeg er glad vi ikke har mange mnd igjen. Men fy som jeg gruer meg til å begynne jakten igjen. Vi trives ekstremt godt her ute. Det er flotte turomårder, strand, sentralt til alt, og Lavrans trener her ute på Hundsund. Vi ønsker oss noe enda større, flere rom, gjerne balkong og usjenert om det lar seg gjøre. Men tror alt er sjenert i forhold til det vi opplever hver dag her. Tvi tvi, jeg håper det kommer noe enten det er leie eller kjøp. Det er ekstremt dyrt å kjøpe noe stort her (2-3 soverom) ute på Fornebu. Jeg får håpe Lotto gevinsten strømmer inn. Haha.

IMG_4302

Flotte Fornebu

Skriv en kommentar

5 kommentarer

  1. Husk orddeling!!! Ingenting er kjempe fint, men kjempefint, fordi deres er en ting..

  2. Tror du mener at du vil ha det usjenert, ikke sjenert :P http://no.thefreedictionary.co… Hilsen tidligere eiendomsmegler :)

    1. Haha ja var det jeg mente ;) Takk!

  3. Kom hit til Hagebyen,her bor mange på Frøyas alder:-)